Spanplafonds van hoge kwaliteit

 
Als u droomt van een strak, mooi afgewerkt plafond in uw woning of bedrijf, dan is een spanplafond de ideale oplossing. Hollandplafond levert hoogwaardige spanplafonds op maat gemaakt en volledig aangepast aan uw wensen. Onze spanplafonds passen in iedere ruimte en soort interieur. Of u nu gaat voor modern, klassiek of tijdloos. En de plaatsing, die gebeurd vaak al in 1 dag!
  
Een spanplafond plaatsen wij in iedere ruimte in huis. Van de badkamer tot de slaapkamer, en van de slaapkamer tot de woonkamer. Dat kan zowel in nieuwbouw woningen, als bij een verbouwing of renovatie. Onze spanplafonds zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren, akoestiek en met print- of fotomotieven. Wilt u verlichting in uw plafond? Dat is mogelijk met bijvoorbeeld fraaie inbouwspots.
  
Voordelen spanplafond bij Hollandplafond:
- Wij werken met vooruitstrevende technologie
- Spanplafond aangepast aan uw wensen
- Vlekkeloze afwerking
- Naadloos plaatsen tot 5.10 meter breed
- Zuiver en zorgvuldig werk (minimale hinder bij montage)
- Snelle en schone montage
- De beste prijs/kwaliteit verhouding
  
Alle spanplafonds werken wij indien gewenst af met inbouwspots, verlichtingselementen, luidsprekers, ventilatieroosters, sierlijsten of plafondrozetten. Onze plafonds zijn bovendien ook geschikt in vochtige ruimtes. Het materiaal is vochtwerend, verkleurt niet, kent geen blaasvorming en scheurt nooit. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor in uw woning of pand.
  

Meer informatie of offerte voor spanplafond

 
Heeft u interesse in een spanplafond of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Spanplafonds - Verlicht spanplafond 1

Akoestische spanplafonds

spanplafond keuken

spanplafond