Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Een spanplafond plaatsen

Als u droomt van een strak, mooi afgewerkt plafond in uw woning of bedrijf in Gouda, Arnhem, Lelystad, Ridderkerk of ergens in Zuid-Holland, dan is het een ideale oplossing om een spanplafond te laten plaatsen. Hollandplafond in Woerden levert hoogwaardige spanplafonds op maat, die volledig zijn aangepast aan uw wensen. Onze spanplafonds passen in iedere ruimte en elk soort interieur; of u nu gaat voor modern, klassiek of tijdloos. Bovendien gebeurt de plaatsing vaak al binnen één dag!

Een spanplafond in elke gewenste ruimte laten plaatsen

Een spanplafond kunt u door ons laten plaatsen in verschillende ruimtes. Denk aan een:

Onze spanplafonds zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en met print- of fotomotieven. Ook is het mogelijk om akoestische isolatie in het spanplafond te laten verwerken, voordat u deze laat plaatsen in uw pand.

Keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden

Alle spanplafonds werken wij af aan de hand van verschillende afwerkingsmogelijkheden. Zo kiest u wat het best bij uw interieur past. Denk bijvoorbeeld aan spots, verlichtingselementen, luidsprekers, ventilatieroosters, sierlijsten of plafondrozetten. Onze plafonds zijn bovendien geschikt voor vochtige ruimtes. Het materiaal is vochtwerend, verkleurt niet, kent geen blaasvorming en scheurt nooit. Wij kunnen een plafond binnen een dag plaatsen. Daarom laat u het best door ons uw spanplafond plaatsen.

De voordelen van onze spanplafonds

Wanneer u ervoor kiest om een spanplafond in uw woning te laten plaatsen, profiteert u van meerdere voordelen:

  • Het werken met vooruitstrevende technologie;
  • Het spanplafond wordt aangepast aan uw wensen;
  • Vlekkeloze afwerking;
  • Naadloos plaatsen tot 5,10 meter breed;
  • Zuiver en zorgvuldig werk;
  • Snelle en schone montage;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding.

Genoeg redenen om te kiezen voor het plaatsen van een spanplafond. Daarnaast kunt u door ons andere soorten plafonds laten plaatsen. Bij ons profiteert u altijd van snelle service en vakexpertise.

Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323