Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Spanplafonds van hoge kwaliteit

Als u droomt van een strak, mooi afgewerkt plafond in uw woning of bedrijf, dan is een spanplafond de ideale oplossing. Hollandplafond levert hoogwaardige spanplafonds op maat gemaakt en volledig aangepast aan uw wensen. Onze spanplafonds passen in iedere ruimte en soort interieur. Of u nu gaat voor modern, klassiek of tijdloos. En de plaatsing, die gebeurd vaak al in 1 dag!

Een spanplafond plaatsen wij in iedere ruimte in huis. Van de badkamer tot de slaapkamer, en van de slaapkamer tot de woonkamer. Dat kan zowel in nieuwbouw woningen, als bij een verbouwing of renovatie. Onze spanplafonds zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren, akoestiek en met print- of fotomotieven. Wilt u verlichting in uw plafond? Dat is mogelijk met bijvoorbeeld fraaie inbouwspots.

Alle spanplafonds werken wij indien gewenst af met inbouwspots, verlichtingselementen, luidsprekers, ventilatieroosters, sierlijsten of plafondrozetten. Onze plafonds zijn bovendien ook geschikt in vochtige ruimtes. Het materiaal is vochtwerend, verkleurt niet, kent geen blaasvorming en scheurt nooit. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor in uw woning of pand.

Voordelen spanplafond bij Hollandplafond:
– Wij werken met vooruitstrevende technologie
– Spanplafond aangepast aan uw wensen
– Vlekkeloze afwerking
– Naadloos plaatsen tot 5.10 meter breed
– Zuiver en zorgvuldig werk
– Snelle en schone montage
– De beste prijs/kwaliteit verhouding

Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323