Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Een spanplafond van hoge kwaliteit laten plaatsen

Als u droomt van een strak, mooi afgewerkt plafond in uw woning of bedrijf in Gouda of elders in Zuid-Holland, dan is het een ideale oplossing om een spanplafond te laten plaatsen. Hollandplafond in Woerden levert hoogwaardige spanplafonds op maat, die volledig zijn aangepast aan uw wensen. Onze spanplafonds passen in iedere ruimte en elk soort interieur; of u nu gaat voor modern, klassiek of tijdloos. Bovendien gebeurt de plaatsing vaak al binnen één dag!

Een spanplafond in elke gewenste ruimte laten plaatsen in regio Gouda

Een spanplafond plaatsen wij in iedere ruimte in huis nabij Utrecht: van de badkamer tot de slaapkamer en van de keuken tot de woonkamer. Dat kan zowel in nieuwbouwwoningen als bij een verbouwing of renovatie. Onze spanplafonds zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en met print- of fotomotieven. Ook is het mogelijk om akoestische isolatie in het spanplafond te laten verwerken, voordat u deze laat plaatsen in uw pand in Gouda of elders in Zuid-Holland.

Keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden

Alle spanplafonds werken wij indien gewenst af met inbouwspots, verlichtingselementen, luidsprekers, ventilatieroosters, sierlijsten of plafondrozetten. Onze plafonds zijn bovendien geschikt voor vochtige ruimtes. Het materiaal is vochtwerend, verkleurt niet, kent geen blaasvorming en scheurt nooit. We bespreken graag de mogelijkheden met u voor een spanplafond in uw woning of pand in Gouda of een andere plaats in Zuid-Holland.

De voordelen van onze spanplafonds

Wanneer u ervoor kiest om een spanplafond in uw woning in Gouda (Zuid-Holland) te laten plaatsen, profiteert u van meerdere voordelen:

  • Het werken met vooruitstrevende technologie;
  • Het spanplafond wordt aangepast aan uw wensen;
  • Vlekkeloze afwerking;
  • Naadloos plaatsen tot 5,10 meter breed;
  • Zuiver en zorgvuldig werk;
  • Snelle en schone montage;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding.
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?