Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Geluidsisolatie wand

Neem contact met ons op

Met geluidsisolatie voor de wand neemt het comfortniveau in uw woning of kantoor direct toe. Geluidsisolatie in de wand zorgt er namelijk voor dat alle aanwezige geluidsgolven door de wand worden geabsorbeerd. Op die manier voorkomt u galm, echo’s en andere weerkaatsing van geluid, die onbewust verantwoordelijk zijn voor veel stress en ongemak. Bovendien neemt de geluidsoverlast voor naastgelegen ruimtes eveneens af. Hollandplafond plaatst geluidsisolatie in bestaande wanden en creëert een net en strak ogend geheel met een optimale geluidsisolatie voor de wand.

Geluidsisolatie van uw wand voor een grote verbetering van de akoestiek

Een geluidsisolerende wand of plafond is perfect afgewerkt en kan geheel aan uw wensen worden aangepast. Geschikt voor elk interieur, van kantoren tot woonkamers en vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Zelfs het laten printen van logo’s of andere afbeeldingen op geluidsisolerende spanwanden is mogelijk. Een goede geluidsisolatie voor de wand bereiken we door uw bestaande muren te voorzien van een profiel, waaroverheen een spanwand wordt gespannen. Dit is een kunststof doek met uitstekende, akoestische eigenschappen, dat een groot deel van het aanwezige geluid zowel buiten als binnen de ruimte absorbeert. Galm verdwijnt en u heeft minder last van externe geluiden. Ook is het mogelijk om de ruimte tussen uw bestaande muur en de nieuwe spanwand extra te isoleren met thermische en/of akoestische isolatie.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Geluidsisolatie in uw wand: binnen één dag gerealiseerd

Akoestische wanden plaatsen we vrijwel altijd binnen één dag. Het resultaat is een strakke en naadloze afwerking van uw bestaande wand, waarbij u de geluidsoverlast tot een minimum beperkt. Ook is het mogelijk om uw geluidsisolerende wanden te laten afwerken met verlichting, luidsprekers, ventilatieroosters en sierlijsten. Hollandplafond stelt samen met u uw nieuwe wand geheel op maat samen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk enkele impressies van spanplafonds en spanwanden met geluidsisolatie in de praktijk. We vertellen u er graag meer over en beantwoorden al uw vragen. Vrijblijvende offerte of een afspraak maken? Neem contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?