Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Gipsplaten plaatsen in regio Bodegraven

Neem contact met ons op

Wanneer u gipsplaten wilt laten plaatsen en in Bodegraven of omgeving woont, schakelt u hiervoor Hollandplafond uit Woerden in. Wij leveren namelijk gipsplaten van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast monteren wij ze ook tegen uw plafond en zorgen we hierbij voor een strakke afwerking en zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Gipsplaten laten plaatsen op het plafond van uw pand

Wat voor gipsplaten wilt u laten plaatsen op het plafond van uw woning of bedrijf? We kunnen de platen in elke gewenste kleur leveren. Hierdoor zijn er altijd wel platen die perfect bij de rest van uw interieur passen. Bovendien leveren en plaatsen we de gipsplaten niet alleen op het plafond van woningen, maar rekent u ook op ons in:

Uiteraard is dit niet de enige dienst waarmee we voor u klaar staan. U rekent bijvoorbeeld ook op ons voor topkwaliteit spanplafonds en -wanden tegen scherpe prijzen. Daarnaast staan we voor u klaar met lichtadvies.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Maak een afspraak in de showroom of bij u thuis

Wilt u gipsplaten aan uw plafond laten plaatsen bij uw woning? Of heeft u interesse in een van onze andere producten, zoals onze spanwanden en -plafonds? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen tijdens een afspraak in de showroom of bij u op locatie. U kunt ook alvast de impressies bekijken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel eens voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323