Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Gipsplaten laten plaatsen in Utrecht

Neem contact met ons op

Wilt u gipsplaten laten plaatsen aan het plafond van uw woning of bedrijfspand in Utrecht of omgeving? Dan helpt Hollandplafond uit Woerden u hier graag bij. U heeft bij ons de keuze uit diverse afmetingen in allerlei RAL-kleuren, waardoor er altijd wel gipsplaten te plaatsen zijn die perfect bij het plafond van uw pand in Utrecht passen.

Moeiteloos en snel gipsplaten laten plaatsen in het plafond van uw pand in Utrecht

Als u gipsplaten voor het plafond van uw pand in Utrecht laat plaatsen door Hollandplafond, rekent u op uitstekende dienstverlening. We zorgen voor snelle montage zonder rommel, zodat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Ook profiteert u van gipsplaten van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. U rekent op ons wanneer u in Utrecht woont, maar we staan ook voor u klaar in:

Een naadloos plafond creëren met een kunststof doek

Naast gipsplaten kunt u ook een spanplafond over het huidige plafond van uw woning of bedrijfspand in Utrecht laten plaatsen. Een spanplafond is een kunststof doek dat op een profiel onder uw huidige plafond wordt gemonteerd. Het doek wordt strakgespannen over dit profiel, waardoor we in een handomdraai een naadloos resultaat creëren.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Kom langs in de showroom of maak een afspraak bij u op locatie

Wilt u gipsplaten laten plaatsen voor uw plafond in uw pand in Utrecht? Neem dan contact met ons op via 0348 – 751 323 om de mogelijkheden te bespreken. We komen graag bij u op locatie langs, maar u bent ook van harte welkom in de showroom.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?