Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Gipsplaten plaatsen

Neem contact met ons op

De gipsplaten van Hollandplafond uit Woerden kunt u werkelijk in elke woonruimte aan de muur of het plafond plaatsen. Met onze platen werken we in een handomdraai een lelijk plafond weg, zowel bij een bestaande woning als een nieuwbouwwoning. Voor werkelijk iedere situatie bieden we een oplossing op maat. Of dit nu gaat om het plaatsen van gipsplaten voor het plafond of het integreren van akoestische wanden van uw pand; wij helpen u graag verder!

Kwalitatieve gisplaten laten plaatsen voor uw plafond in uw pand

U kunt gipsplaten voor uw plafond in werkelijk elke gewenste RAL-kleur laten plaatsen door ons bedrijf. Daarnaast is het mogelijk om te variëren met leuke prints. Zo krijgt u een plafond dat volledig is afgestemd op uw wensen. We zijn werkzaam in Woerden en de wijde omgeving, zo plaatsen we gipsplaten in onder andere:

Daarnaast zorgen we ervoor dat we de gipsplaten zo snel mogelijk plaatsen met zo min mogelijk rommel, waardoor overlast van de werkzaamheden tot een minimum beperkt blijft. Bovendien profiteert u van scherpe prijzen en plaatsen we gipsplaten voor uw plafond van hoge kwaliteit. Een betere prijs-kwaliteitverhouding komt u niet snel tegen.

Andere oplossingen om uw plafond te vernieuwen

Naast het plaatsen van gipsplaten kunnen we het plafond van uw pand ook op andere manieren verbeteren. Zo leveren en monteren we ook spanplafonds. Deze bestaan uit een kunststof doek dat op maat wordt gemaakt, zodat deze naadloos op uw plafond aansluit. Het doek wordt over een profiel op het bestaande plafond gespannen, waardoor u zeker bent van een strakke afwerking. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat bent.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Ontdek de mogelijkheden en laat een offerte opstellen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om gipsplaten of een spanplafond te laten plaatsen in uw pand? Bekijk dan eens onze impressies om alvast een indruk te krijgen van de opties. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder door uw vragen te beantwoorden en u waar nodig van advies te voorzien. Ook stellen we desgewenst vrijblijvend een offerte voor u op. Zo krijgt u een goed beeld van het kostenplaatje.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel eens voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323