Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis

Akoestisch spanplafond zwembad

Locatie
Breda
Categorie
Zwembad
Dienst
Akoestisch panplafond zwembad

In dit reeds gerenoveerde privé zwembad, hebben wij 4 akoestisch spanplafonds met indirect licht mogen plaatsen. Wij hebben speciaal voor zwembaden RGBW ledstrips gebruikt. Tevens is de galm uit de gehele ruimte gehaald, doordat wij een akoestische deken van Akotherm achter de spanplafonds hebben toegepast.

Stop geluidsoverlast met een akoestisch spanplafond

Een akoestisch spanplafond is de ideale oplossing voor wie te maken heeft met geluidsoverlast. Eén van de redenen van geluidsoverlast is een slechte akoestiek. Hierbij kan Hollandplafond u helpen, door het plaatsen van een akoestisch(e) spanplafond(s) van Clipso. Dit speciaal ontwikkelde plafond draagt bij tot een goede akoestiek van uw omgeving en zorgt voor optimaal woon- en leefgenot.

Wij verbeteren de akoestiek van uw woning door het plaatsen van speciale spanplafonds en/of –wanden. Hierbij houden wij rekening met een aantal zaken, zoals het geluidsniveau gemeten in decibel, de nagalm tijd, gesproken verstaanbaarheid en het akoestisch isolatie materiaal. Dankzij het Clipso akoestisch spanplafond gaat u geluidsoverlast tegen.

Wilt u graag meer informatie over akoestische spanplafonds van Hollandplafond? Dat kan, neem direct contact op en maak een afspraak. Dit kan bij u op locatie, of in onze showroom te Woerden.

Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?