Akoestisch spanplafond zwembad + sanitaire ruimte

Akoestisch spanplafond zwembad + sanitaire ruimte

In dit zwembad te Woerden heeft Hollandplafond het zwembad + de sanitaire ruimtes mogen voorzien van akoestisch spanplafond. Vanwege de harde vloeren en wanden, was er een oplossing nodig voor de akoestiek. Dit heeft de opdrachtgever gevonden bij Hollandplafond. Achter het akoestische spanplafond hebben wij akoestisch absorberend materiaal geplaatst, waardoor de galm uit de ruimte verdwijnt.

In het spanplafond zijn 8 dimbare LED Downlighters en 2 bewegingssensoren geplaatst.

In opdracht van Ben Kraan Architecten BNA en Bouwbedrijf Hans van den Oudenrijn

Wilt u graag meer informatie over akoestische spanplafonds van Hollandplafond? Dat kan, neem direct contact op en maak een afspraak. Dit kan bij u op locatie, of in onze showroom te Woerden.

 

Stop geluidsoverlast met een akoestisch spanplafond

Een akoestisch spanplafond is de ideale oplossing voor wie te maken heeft met geluidsoverlast. Eén van de redenen van geluidsoverlast is een slechte akoestiek. Hierbij kan Hollandplafond u helpen, door het plaatsen van een akoestisch(e) spanplafond(s) van Clipso. Dit speciaal ontwikkelde plafond draagt bij tot een goede akoestiek van uw omgeving en zorgt voor optimaal woon- en leefgenot.

Wij verbeteren de akoestiek van uw woning door het plaatsen van speciale spanplafonds en/of –wanden. Hierbij houden wij rekening met een aantal zaken, zoals het geluidsniveau gemeten in decibel, de nagalm tijd, gesproken verstaanbaarheid en het akoestisch isolatie materiaal. Dankzij het Clipso akoestisch spanplafond gaat u geluidsoverlast tegen.

Wilt u graag meer informatie over akoestische spanplafonds van Hollandplafond? Dat kan, neem direct contact op en maak een afspraak. Dit kan bij u op locatie, of in onze showroom te Woerden.