Geluidsstudio Frequencerz

Akoestische wanden en plafonds geluidsstudio

In deze geluidsstudio van Hardstyle duo Frequencerz hebben wij alle wanden en plafond mogen voorzien van onze akoestische doeken. Onze doeken zijn speciaal getest en voldoen aan de strenge voorwaarden.

Stop geluidsoverlast met een akoestisch spanplafond

Een akoestisch spanplafond is de ideale oplossing voor wie te maken heeft met geluidsoverlast. Eén van de redenen van geluidsoverlast is een slechte akoestiek. Hierbij kan Hollandplafond u helpen, door het plaatsen van een akoestisch(e) spanplafond(s) van Clipso. Dit speciaal ontwikkelde plafond draagt bij tot een goede akoestiek van uw omgeving en zorgt voor optimaal woon- en leefgenot.

Wij verbeteren de akoestiek van uw woning door het plaatsen van speciale spanplafonds en/of –wanden. Hierbij houden wij rekening met een aantal zaken, zoals het geluidsniveau gemeten in decibel, de nagalm tijd, gesproken verstaanbaarheid en het akoestisch isolatie materiaal. Dankzij het Clipso akoestisch spanplafond gaat u geluidsoverlast tegen.

Wilt u graag meer informatie over akoestische spanplafonds van Hollandplafond? Dat kan, neem direct contact op en maak een afspraak. Dit kan bij u op locatie, of in onze showroom te Woerden.