Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Indirecte verlichting plafond

Neem contact met ons op

Als u eraan denkt om indirecte verlichting in uw plafond te laten plaatsen, dan is een lichtkoof een uitstekende optie. Met zo’n koof wordt licht vanuit de verlichting op het plafond gereflecteerd op de muren van de desbetreffende ruimte. Deze vorm van indirecte verlichting in uw plafond creëert een unieke sfeer. Bij Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, staan onze ervaren medewerkers klaar om een lichtkoof in uw plafond te plaatsen.

Indirecte verlichting met een koof in uw plafond voor een sfeervol effect

Eén van de manier om indirecte verlichting te integreren in uw plafond is een zwevend plafond creëren door middel van een lichtkoof. De verlichting wordt dan uit het zicht in de koof van het plafond geplaatst waardoor deze van de wanden af reflecteert. Wat voor soort verlichting u in de koof van uw plafond laat plaatsen, is natuurlijk geheel aan u. Wilt u bijvoorbeeld een lichtkoof in uw plafond met ledverlichting? Dan zullen onze ervaren vakmensen binnen 1 dag het plafond met lichtkoof bij u thuis plaatsen. Wilt u meer weten over het plaatsen van indirecte verlichting in uw plafond middels een koof? Vraag dan om meer informatie en ontvang lichtadvies voor uw woonkamer, keuken of andere ruimte.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Ontdek de vele mogelijkheden met een lichtkoof in uw plafond

Een mooie manier om een sfeervolle ruimte te creëren is door indirecte verlichting in een koof in uw plafond te laten plaatsen. Bent u al helemaal enthousiast geworden van dit idee? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen alle mogelijkheden met u bespreken en passend advies geven op basis van uw wensen. U bereikt ons door te bellen naar 0348 – 751 323 of door een e-mail te sturen naar info@hollandplafond.com. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?