Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Lichtadvies voor uw badkamer

Neem contact met ons op

Voor lichtadvies voor uw badkamer gaat u naar Hollandplafond in Woerden. Wij leveren strakke plafondoplossingen waarin verlichting is geïntegreerd. Onze spanplafonds worden namelijk volledig op maat gemaakt. Hierdoor sluiten de afmetingen perfect aan op wat de ruimte nodig heeft en zit er op exact de juiste plaats een uitsnede voor de bestaande verlichting of om nieuwe verlichting te installeren.

Professioneel lichtadvies voor uw badkamer in Woerden op basis van uw wensen

Rekent u op ons bedrijf uit Woerden voor lichtadvies voor uw badkamer? Dan bent u verzekerd van uitstekende service en advies op maat. We bieden verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een spanplafond met ledverlichting of indirecte verlichting door middel van een lichtkoof. Ook inbouwspots zijn een veelgekozen optie in badkamers. Op basis van uw wensen voorzien we u van lichtadvies en zorgen we ervoor dat uw badkamer volledig naar smaak is. Wilt u naast uw badkamer lichtadvies voor uw keuken of woonkamer? Ook dan kunt u bij ons terecht! We staan zowel klaar voor particulieren als bedrijven. Dankzij de veelzijdigheid zijn onze spanplafonds met geïntegreerde verlichting namelijk ook toe te passen in onder andere winkels, horecazaken en kantoorpanden.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Maak een afspraak bij u thuis of in onze showroom

Als u lichtadvies wilt voor uw badkamer in Woerden of omgeving, dan komen we graag bij u op locatie langs. Zo kunnen we u van het best mogelijke advies voorzien. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze impressies of neem contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?