Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Lichtplan voor uw woonkamer

Neem contact met ons op

Wilt u een plafond met lichtplan op maat laten maken voor uw woonkamer in regio Woerden of Utrecht? Dan staat Hollandplafond uit Woerden graag voor u klaar. Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in spanplafonds die op maat worden gemaakt. Hierbij wordt gelet op de afmetingen van uw huidige plafond en de plaatsing van verlichting. Dit wordt naadloos in het plafond verwerkt. Het resultaat is een net afgewerkt plafond waarin het lichtplan van uw woonkamer in bijvoorbeeld Utrecht of Woerden uitstekend tot zijn recht komt.

Een lichtplan op maat laten maken voor uw woonkamer

U schakelt Hollandplafond in voor het laten maken van een lichtplan voor uw woonkamer. We voorzien u graag van lichtadvies voor uw woonkamer, afgestemd op uw wensen. Wilt u de bestaande verlichting in uw woonkamer laten integreren in het spanplafond of kiest u voor nieuwe verlichtingselementen, zoals spotjes of ledverlichting? Het is allemaal mogelijk! U profiteert bij ons van maatwerk waarbij de snoeren en rails van de verlichting, die normaal gesproken langs het plafond lopen, volledig worden weggewerkt. Zo krijgt u een prachtig afgewerkt plafond in uw woonkamer op basis van uw lichtplan.

Eenvoudige installatie die vaak al binnen één dag plaatsvindt

Onze plafonds bestaan uit een op maat gemaakte kunststof doek dat op een profiel wordt gespannen. Hierdoor is installatie heel eenvoudig en zijn we vaak al binnen één dag klaar, ook wanneer u verlichting in uw woonkamer wilt laten integreren op basis van het lichtplan. Daarnaast hoeft u geen meubels aan de kant te zetten en zit u niet met rommel, omdat de montage vlekkeloos verloopt. Bovendien kunt u door ons niet alleen een lichtplan voor uw woonkamer laten maken, maar zijn we er ook voor:

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Bekijk de impressies voor inspiratie over een lichtplan op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een plafond op maat te laten maken, waarin het lichtplan van uw woonkamer naadloos is verwerkt? Neem contact met ons op. Bekijk ook alvast de impressies voor een indruk van de mogelijkheden, voordat u een lichtplan voor uw woonkamer door onze experts laat maken.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel eens voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323