Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Plafond slaapkamer

Neem contact met ons op

Bent u nog op zoek naar een geschikt plafond voor uw slaapkamer? Profiteer dan van de vele voordelen die u geniet met een spanplafond. Bij Hollandplafond zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van een spanplafond in de ruimte waarin u dit wenst. Of u nu een plafond voor een slaapkamer, woonkamer of badkamer zoekt; het spanplafond is geschikt voor alle ruimtes.

Een ideaal plafond voor uw slaapkamer

Ons akoestisch plafond voor uw slaapkamer zorgt ervoor dat u beschikt over de ideale geluidsisolatie en dat u geniet van een ruimte waar geen galm is. Daarbij is het mogelijk om verschillende toepassingen in het spanplafond te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan unieke verlichting, speakers, ventilatieroosters of bijvoorbeeld een wolkenplafond. Het geheel oogt als een naadloos plafondsysteem en kan door onze medewerkers vaak op één dag tijd geïnstalleerd worden, zonder last te hebben van rommel. Het plafond is niet alleen mogelijk in uw slaapkamer, maar ook in een woonkamer, keuken, badkamer of in een horecazaak.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat ons iets weten

Zou u graag een plafond in uw slaapkamer plaatsen waarmee u geniet van al deze voordelen? Dan is het zaak om contact op te nemen met onze medewerkers. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die wij aanbieden, kunt u altijd inspiratie opdoen met onze impressies. Vervolgens vraagt u vrijblijvend een offerte aan of stelt u uw vragen aan onze medewerkers door te bellen naar 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?