Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Plafond verlagen

Neem contact met ons op

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een ruimte wanneer u ervoor kiest om het plafond te laten verlagen. Zo kunt u stevige gipsplaten laten installeren, maar het is ook mogelijk om dit middels een groot kunststof doek met speciale profielen te realiseren. De speciale profielen in dit zogenoemde spanplafond zorgen ervoor dat de akoestiek in een ruimte aanzienlijk verbetert. Zo kunt u afkomen van een vervelende galm of echo in uw ruimte door simpelweg uw plafond te laten verlagen.

Laat uw plafond verlagen door onze experts

Eén van de mogelijkheden die u heeft, wanneer u ervoor kiest om uw plafond te laten verlagen, is het laten installeren van een lichtkoof. Hierbij blijft er een ruimte tussen het plafond en de muren open waar een indirecte lichtbron uitkomt. Deze verlichting reflecteert op de muren en zorgt voor een sfeervol effect. Bij Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, kunt u uw plafond verlagen door gipsplaten te laten plaatsen of door een spanplafond te kopen.

Een ander voordeel waar u van profiteert met een verlaagd plafond is dat u energie bespaart. Door een lager plafond gaat er namelijk minder warmte verloren en bespaart u op de energierekening.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten, zoals het laten installeren van een verlaagd plafond? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Heeft u vragen of opmerkingen? Ook dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 0348 – 751 323of door een e-mail te sturen naar info@hollandplafond.com. Wij staan u graag te woord.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?