Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Plafondpanelen badkamer

Neem contact met ons op

Houten of kunststof plafondpanelen in de badkamer zijn veelgebruikte manieren om het plafond af te werken. Na verloop van tijd gaan plafondpanelen in de badkamer, onder invloed van vocht en warmte, vaak schimmelen, kromtrekken of verkleuren en worden ze simpelweg minder mooi, om over de gezondheidsrisico’s nog niet eens te spreken. Bij uw keuze voor een nieuwe plafondbekleding in de badkamer is het daarom goed om verder te kijken dan de mogelijkheid om uw bestaande panelen te vervangen door nieuwe plafondpanelen in de badkamer. Er is namelijk een ideaal alternatief. Een spanplafond biedt namelijk een perfect afgewerkte plafondbekleding voor de badkamer, is hygiënisch en zeer geschikt voor het integreren van spots en ledverlichting.

Plafondpanelen in de badkamer vervangen door een spanplafond

Spanplafonds van Hollandplafond zijn de perfecte oplossing. Een spanplafond is een plafondbekleding in de badkamer bestaande uit een kunststof doek dat op een frame aan het plafond wordt gespannen. Hierdoor ontstaat een naadloos geheel met een zeer strakke uitstraling. Een spanplafond kan probleemloos onder uw bestaande plafond worden gemonteerd. Toch is de strakke uitstraling nog maar één van de vele voordelen. Zo zijn spanplafonds van zichzelf zeer goed bestand tegen schimmels en algen. Zelfs in ruimtes met een zwembad of sauna is een spanplafond de meest ideale plafondbekleding. We werken met het speciale No Sweat-badkamerspanplafond met een inbouwdiepte van slechts 12 millimeter. Ook verkleurt of scheurt het niet en hoeft u niet bang te zijn voor blaasvorming.

Ontdek de vele mogelijkheden met een kunststof plafond in de badkamer

Een kunststof spanplafond in uw badkamer biedt de gelegenheid om vele oplossingen te integreren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ledverlichting die vanuit het plafond in uw badkamer de ruimte van voldoende en sfeervol licht voorziet. In tegenstelling tot plafondpanelen kan het kunststof spanplafond een strakke plafondbekleding voor uw badkamer bieden. Of u nu ledverlichting, spots, speaker of andere toepassingen in het plafond van uw badkamer wilt verwerken; het kunststof spanplafond van Hollandplafond biedt tal van oplossingen.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Nieuwe plafondbekleding in de badkamer? Kies een spanplafond!

Spanplafonds van Hollandplafond zijn in alle soorten ruimtes te plaatsen. We maken het doek volledig op maat en kunnen daarbij breedtes van 5,10 meter naadloos overbruggen. Aanwezige ledverlichting, ventilatieroosters, luidsprekers en andere zaken verwerken we netjes in deze unieke plafondbekleding voor de badkamer. Standaard is een spanplafond goed voor een verbetering van de akoestiek, maar indien gewenst voorzien we een spanplafond van extra geluidsisolatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren en bekijk impressies van onze geplaatste spanplafonds of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?