Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Bedrukte plafonds en wanden

Wilt u een spanplafond of akoestische wand met print laten plaatsen? Hollandplafond uit Woerden, in de omgeving van Utrecht, realiseert dit graag voor u. Met uitzondering van het vuil- en waterafstotende Clipso No Stain kunnen alle plafond- en wandbekledingen uit de Clipso-collectie worden beprint tot een breedte van 5 meter en een nagenoeg oneindige lengte.

Een spanplafond of akoestische wand met print is in een handomdraai gemonteerd

Een spanplafond of akoestische wand met een print is eenvoudig te monteren. Plaatsing vindt hierdoor al binnen één dag plaats. Bovendien heeft u geen last van rommel en kunnen uw meubels gewoon blijven staan. Het kost dus weinig moeite om een spanplafond te laten plaatsen. Ook verliest u weinig hoogte, doordat het op enkele centimeters onder uw huidige plafond gemonteerd wordt. Een spanplafond is wat betreft hoogteverlies dus een betere optie voor geluidsisolatie dan een verlaagd plafond.

De print doet niets af aan de geluidsisolerende eigenschappen

Bij akoestische bekledingen heeft een print geen nadelige gevolgen voor de akoestische eigenschappen. U kunt dus met een gerust hart een spanplafond of akoestische wand met een print naar keuze bij ons bestellen. Laat bijvoorbeeld een plafond in een bepaalde kleur aanbrengen of kies voor een wolkenplafond. Uiteraard zijn er nog veel meer prints mogelijk voor op uw akoestische bekleding. Bekijk onze impressies en laat u inspireren over de mogelijkheden van bedrukte plafonds en wanden!

Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?