Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Spanplafond met print

Wilt u een spanplafond met print laten plaatsen? Hollandplafond uit Woerden realiseert dit graag voor u. Met uitzondering van het vuil- en waterafstotende Clipso No Stain, kunnen alle plafond- en wandbekledingen uit de Clipso-collectie worden beprint tot een breedte van vijf meter en een nagenoeg oneindige lengte.

Verschillende mogelijkheden bij een spanplafond met print

Bij een spanplafond met print heeft de print geen nadelige gevolgen voor de akoestiek van de ruimte. U kunt dus met een gerust hart een plafond met een print naar keuze bij ons bestellen. Laat bijvoorbeeld een plafond in een bepaalde kleur aanbrengen of kies voor een wolkenplafond. Uiteraard zijn er nog veel meer prints mogelijk voor op uw akoestische bekleding.

Montage van een plafond met print binnen één dag

Een plafond met een bedrukking is eenvoudig te monteren. Plaatsing vindt hierdoor al binnen één dag plaats. Bovendien heeft u geen last van rommel en kunnen uw meubels gewoon blijven staan. Het kost dus weinig moeite om een spanplafond te laten plaatsen. Ook verliest u weinig hoogte, doordat het op enkele centimeters onder uw huidige plafond gemonteerd wordt. Een spanplafond is wat betreft hoogteverlies dus een betere optie voor geluidsisolatie dan een verlaagd plafond.

Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?