Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Spanplafond met ledverlichting

Neem contact met ons op

Een spanplafond met ledverlichting monteren, is een perfecte manier om een ruimte te voorzien van een strakke en mooie afwerking. Het kunststof doek van een spanplafond is door ons volledig op maat te maken, waarbij bestaande ledverlichting netjes in het plafond wordt verwerkt. Deze methode is geschikt voor elke ruimte en type interieur. Naast het verwerken van een spanplafond met ledverlichting is het ook mogelijk om andere verlichtingselementen, ventilatieroosters, luidsprekers en sierlijsten in uw nieuwe plafond te integreren. Op die manier ontstaat een mooi geheel en maakt de verlichting het plafond helemaal af. U geniet van alle voordelen van een spanplafond, waarin – indien gewenst – ook extra geluidsisolatie kan worden aangebracht voor een grote verbetering van de akoestiek.

Een spanplafond met ledverlichting is overal toepasbaar

De spanplafonds van Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, zijn te plaatsen in alle soorten ruimtes. Ook op vochtige plaatsen, zoals boven de afzuigkap in de keuken, kelders, horecazaken en de badkamer, is een spanplafond met ledverlichting een uitstekende keuze. Het materiaal van een spanplafond is ongevoelig voor vocht en vrijwel onderhoudsvrij. Bovendien verkleurt het niet én hoeft u niet bang te zijn voor scheuren of blaasvorming, zoals dat bij andere materialen regelmatig voorkomt. Een spanplafond is zowel in nieuwbouw als bestaande bouw uitstekend toepasbaar. U ziet geen naden of oneffenheden meer en geniet binnen één dag van een strak spanplafond met ledverlichting.

Een indirecte verlichting met een lichtkoof in het plafond

Een mooie manier om indirecte verlichting in een zwevend plafond te creëren, is door middel van een lichtkoof. Met een lichtkoof reflecteert het licht, dat vanuit een ledverlichting in het plafond schijnt, op de muren. Deze indirecte verlichting in uw plafond creëert een unieke sfeer. Om dit te verwerken in uw spanplafond kunt u altijd beroep doen op onze diensten. Wij verwezenlijken de indirecte verlichting in uw plafond door middel van een lichtkoof, precies zoals u dat wenst.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Stel uw spanplafond op maat samen

Spanplafonds zijn leverbaar in elke RAL-kleur naar keuze, of zelfs uw eigen motief. Ideaal voor bedrijven die graag hun huisstijl in het plafond terugzien – of woningen waarbij de plafondkleur wordt afgestemd op het interieur. Bovendien verbetert een spanplafond de akoestiek, doordat geluiden worden geabsorbeerd. U merkt daardoor direct een vermindering van galm, wat een positieve invloed heeft op het werk- en woongenot. Kortom: we helpen u graag een spanplafond met ledverlichting te realiseren. Neem een kijkje bij de impressies van spanplafonds en zie wat er allemaal mogelijk is. Meer weten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323 voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?