Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Een offerte voor uw spanplafond

Neem contact met ons op

Wanneer u een spanplafond wilt laten plaatsen in uw pand, vraagt u bij Hollandplafond eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en kosten. Een spanplafond zorgt voor een zeer strakke afwerking en is de beste manier om een plafond te renoveren. Door middel van een kunststof doek, dat vlak onder uw bestaande plafond wordt gemonteerd, ontstaat er een naadloos plafond.

Op basis van uw wensen voor een spanplafond stellen we een offerte op

Wanneer u door Hollandplafond uit Woerden (nabij Utrecht) een spanplafond laat plaatsen, profiteert u van maatwerk. U bepaalt zelf hoe het zogeheten zwevend plafond eruit komt te zien en in welke ruimte deze geplaatst wordt. Zo zijn de spanplafonds verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren en zijn zelfs print- en fotomotieven mogelijk. Ook is het mogelijk om diverse verlichtingselementen in het plafond te plaatsen en, indien gewenst, stellen we samen een lichtplan op maat op. Op basis van uw voorkeuren maken we vervolgens een offerte voor het perfecte spanplafond voor uw ruimte.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Informeer naar de kosten

Bent u benieuwd naar de kosten voor een compleet spanplafond, inclusief montage? Vraag dan een offerte aan voor een spanplafond op maat. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0348 – 751 323. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Bekijk voor meer inspiratie alvast enkele impressies van door ons geplaatste spanplafonds.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?