Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Spanplafond offerte

Neem contact met ons op

Vraag nu uw spanplafond offerte aan bij Hollandplafond als u een plafond wilt vernieuwen. Een spanplafond zorgt voor een zeer strakke afwerking en is de beste manier om een plafond te renoveren. Een spanplafond bestaat uit een kunststof doek dat vlak onder uw bestaande plafond wordt gemonteerd. Hiervoor maken we een frame perfect op maat, waarop het kunststof doek wordt strakgespannen. Zo ontstaat een naadloos plafond met een uitermate glad resultaat. Het interieur van uw woonkamer, kantoor, badkamer of keuken krijgt op die manier binnen no-time een compleet vernieuwde uitstraling, die met geen enkele andere methode te bereiken is. Daarnaast zorgt een spanplafond voor een duidelijk verbeterde akoestiek. U heeft geen last meer van geluidsoverlast en galm, doordat de structuur van een spanplafond geluidsgolven optimaal absorbeert.

Spanplafond offerte aanvragen bij Hollandplafond

Kortom: als u droomt van een strak, mooi afgewerkt akoestisch plafond in uw woning of bedrijf, kies dan voor een spanplafond. We leveren hoogwaardige spanplafonds, volledig op maat gemaakt en helemaal aangepast aan uw voorkeuren. Een spanplafond laten plaatsen is bovendien voor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen interessant, omdat u er een betere afwerking mee realiseert dan zelfs een nieuw opgeleverd plafond. En daar komt bij dat we uw spanplafond al binnen één dag zonder overlast en rommel hebben geplaatst. Uw meubilair kan zelfs gewoon blijven staan. Dankzij onze jarenlange ervaring met spanplafonds kunt u vertrouwen op een perfect strak en egaal resultaat waar u jarenlang plezier van heeft.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

De kosten van een spanplafond in een offerte op maat

We zorgen altijd voor een scherpe prijs en bieden veel extra mogelijkheden, zoals het naadloos integreren van verlichtingselementen, luidsprekers, ventilatieroosters en meer. Bent u benieuwd naar de kosten voor een compleet spanplafond, inclusief montage? Vraag nu uw spanplafond offerte aan of informeer naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0348 – 751 323. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Bekijk voor meer inspiratie alvast enkele impressies van door ons geplaatste spanplafonds.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?