Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Spanplafond

Neem contact met ons op

Een spanplafond is een uniek en naadloos plafondsysteem, bestaande uit een groot kunststof doek dat onder uw bestaande plafond wordt gemonteerd en gespannen en vele voordelen biedt. Op die manier ontstaat een zeer strak en vlak ogend geheel, waarmee zelfs de kwaliteit van plafonds in nieuwbouwwoningen aanzienlijk verbetert. Een dergelijk plafond is toe te passen in alle soorten ruimtes: van de woonkamer tot de keuken en van de badkamer tot in kantoren met grote oppervlaktes. Een spanplafond wordt door ons volledig op maat gemaakt en kan al binnen één dag bij u worden gemonteerd, zonder overlast en rommel. Uw meubels kunnen gewoon blijven staan.

De voordelen van een spanplafond

Een spanplafond plaatsen heeft veel voordelen. Ten eerste is zo’n plafond in elke situatie toepasbaar. Het is een uitstekende oplossing in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Het materiaal is vochtwerend, verkleurt niet en scheurt nooit. Tegelijkertijd realiseert u met een spanplafond een optimale akoestiek, doordat geluiden door het kunststof optimaal worden geabsorbeerd. Ook is zo’n plafond netjes af te werken met ingebouwde spots of andere verlichtingselementen. Zelfs luidsprekers, ventilatieroosters en andere zaken kunnen probleemloos in een dergelijk plafond worden geïntegreerd. Daarnaast zijn onze plafonds verkrijgbaar in alle kleuren en diverse uitvoeringen, zoals speciale akoestische plafonds of plafonds met verlichting. Het geheel is tot een breedte van 5,10 meter naadloos te realiseren. Als er met naden gewerkt moet worden, zijn deze overigens vrijwel onzichtbaar.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Kies voor een spanplafond van een specialist

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, voordelen en kosten van een spanplafond voor uw woning of bedrijfsruimte? Voor elke toepassing heeft Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, een passende oplossing op maat. Ook is het mogelijk om een plafond van uw eigen opdruk te laten voorzien, zodat het past bij de huisstijl van uw bedrijf of het interieur van uw woning. Neem voor een offerte of meer informatie gerust contact met ons op of maak direct een vrijblijvende afspraak. U bereikt ons door te bellen naar 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?