Strak afgewerkte badkamer met een spanplafond

 
Een strak afgewerkte badkamer realiseren wij graag voor u, met behulp van onze spanplafonds en/of spanwanden. Soms ontstaan in de loop der tijd lelijke plekken in het plafond van de badkamer. Dat komt vaak door vocht en schimmels. Spanplafonds van Hollandplafond zijn daar de perfecte oplossing voor. Dit zijn naadloze gespannen plafonds die wij onder uw huidige badkamerplafond plaatsen.
 
Onze spanplafonds zijn van zichzelf al bestand tegen algen en schimmels. Maar zelfs in ruimtes waar een zwembad of sauna zit werkt een spanplafond perfect! Wij werken met het speciale No Sweat badkamer spanplafond. Deze heeft een minimale inbouwdiepte van 12 mm. Hierdoor verliest u weinig van de bouwkundige hoogte.
  

Verlichting in het spanplafond van de badkamer

 
Een mooie badkamer is pas echt af met goede verlichting. Het voordeel van onze spanplafonds en spanwanden, is dat wij hier eenvoudig spots in kunnen plaatsen. Zelfs vanaf 30 mm. Heeft u al spots in uw badkamer zitten? Ook dan integreren wij deze desgewenst in uw nieuwe plafond. De meeste spanplafonds plaatsen wij al binnen 1 dag. U kan dezelfde dag nog gebruik van uw badkamer.
 
Nieuw bij Hollandplafond is de mogelijkheid om uw spanplafond(s) in de badkamer geheel te laten verlichten. Hiermee creëert u een moderne of romantische sfeer! Wij plaatsen in dit geval LED-verlichting achter het plafond wat zorgt voor een prachtige en unieke uitstraling van uw badkamer.
  

Meer weten over spanplafond en spanwanden in de badkamer?

 
Wilt u meer informatie over een spanplafond of spanwand in uw badkamer? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Via deze site kan u direct een vrijblijvende offerte opvragen.

Wilt u het graag in het echt zien? Dat kan. Bij ons in de showroom te Woerden bent u van harte welkom! Maak wel van tevoren een afspraak.

Spanplafond badkamer