Kantoren, winkels, horeca en hotels

Spanplafonds binnen uw bedrijf of kantoor

Spanplafonds en/of spanwanden zijn ook uitermate geschikt in kantoren, winkels, horeca en hotels. Met een spanplafond van Hollandplafond creëert u een goede akoestische omgeving. Daarbij is ieder verlichtingsplan mogelijk, alles kan in of opgebouwd worden. U geeft de ruimte direct een luxe en strakke afwerking, omdat onze spanplafonds tot wel 5.10 meter breed naadloos kunnen worden geplaatst.

Zeker ook in restaurants en hotels is het werken met spanplafonds en spanwanden een goed idee. Ze dragen bij aan de sfeer, isolatie, akoestiek en esthetiek van de ruimte. Onze spanplafonds en wanden voldoen volledig aan deze vereisten en passen zowel binnen een nieuwbouw project als renovatie. U kan de spanwanden en spanplafonds zelfs laten bedrukken met een print, foto of in uw huisstijl.

Spanplafonds - Verlicht spanplafond met print

Kiezen voor spanplafond of wanden bij Hollandplafond

 
Het kiezen voor de producten van Hollandplafond betekent kiezen voor een kwalitatieve, milieuvriendelijke en zeer comfortabele oplossing. Dankzij de gepatenteerde koude installatietechniek is de uitvoering van een spanplafond en spanwanden snel maar ook schoon en zonder overlast. Door onze strakke planning en ervaren monteurs kan u de ruimte binnen uw bedrijf snel weer gebruiken.
 
Bij het kiezen van een spanplafond of spanwand in uw bedrijf of kantoor bieden wij u tal van mogelijkheden voor de afwerking. Denk aan opties als het gaat om de akoestiek, antibacteriële en waterafstotende eigenschappen, bedrukbare, doorschijnende en standaard bekledingen. Zowel praktisch als decoratief, ons spanplafond van Clipso is perfect voor iedere ruimte binnen uw bedrijf.

Hollandplafond Spanplafond

Meer weten over een spanplafond of spanwand in uw bedrijf?

 
Voor meer informatie over het plaatsen van een spanplafond of spanwand kan u altijd bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op. Voor een vrijblijvende offerte kan u direct terecht op deze site.

Wilt u het graag eerst even zien? Dat kan, bij ons in de showroom te Woerden kunt u gerust een kijkje nemen.