Spanplafond en spanwanden in de slaapkamer

Voor een strakke en netjes afgewerkte slaapkamer biedt een spanplafond de ideale oplossing. Naast spanplafonds werken wij ook met mooi afgewerkte spanwanden voor in de slaapkamer. Hiermee vervangt u snel en effectief het oude of misschien lelijke plafond in uw huidige slaapkamer. Hiermee werken wij alle leidingen weg en plaatsen wij indien u wenst ook mooie inbouwverlichting of spots.

En goed geïsoleerde en geluidsdichte ruimte draagt sterk bij aan uw nachtrust. Het is daarom goed om te weten dat een spanplafond in uw slaapkamer hier aan bijdraagt. Wilt u het plafond en de spanwanden aanpassen aan de inrichting van uw slaapkamer of de kinderkamer? Kies dan voor een mooie fotoprint! Deze kiest u zelf uit met een minimale resolutie van 300dpi.

Hoe werkt het plaatsen van een spanplafond?

Wij spannen het spanplafond in uw slaapkamer of kinderkamer met een Clipso doek. Deze monteren wij onder het bestaande plafond en kan op verschillende hoogtes. Het doek wordt vervolgens strakgespannen waardoor er geen naden, kieren of vouwen te zien zijn. Indien gewenst werken wij het spanplafond in uw slaapkamer af met mooie sierlijsten langs de randen.

Voordelen spanplafond in de slaapkamer:
– verbetering nachtrust door isolatie en geluidsdempend effect
– meteen een strakke en nette afwerking
– geschikt voor inbouwverlichting en andere toepassingen
– het plafond en de wanden zijn onderhoudsvriendelijk
– eenvoudig schoon te maken
– het materiaal weer schimmels, algen en bacteriën

Wilt u speciale verlichting in uw slaapkamer? Dan maken wij graag samen met u een professioneel verlichtingsplan. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact met ons op. Via de site vraagt u alvast uw vrijblijvende offerte aan. Spanplafond slaapkamer

Slaapkamer II