Spanplafond plaatsen in de keuken

Een spanplafond in de keuken is een ideale oplossing om de ideale sfeer te creëren. Want een plafond in de keuken kiest men tegenwoordig steeds bewuster. De sfeer in de keuken wordt niet alleen bepaald door het keukenblok, maar ook het plafond of mooi afgewerkte wanden dragen hieraan bij.

Hollandplafond biedt daarom als oplossing het plaatsen van spanplafonds en spanwanden in uw keuken. U kiest uit diverse moderne kleuren en indien gewenst is een print of foto op het doek ook mogelijk. Wij plaatsen het spanplafond naadloos voor u, zodat u gegarandeerd een strakke uitstraling krijgt. Ook het plaatsen van sierlijsten is een optie.
Keuken I

Verlichting in de keuken met een spanplafond

Zeker in de keuken is goede verlichting belangrijk. U wilt misschien extra verlichting op het aanrechtblad, maar ook verlichting boven de eettafel of loopruimte. Met een spanplafond in de keuken is dat heel goed te realiseren. Wij werken in keukens met Nostean, een spanplafond speciaal gemaakt voor ruimtes waar een kans op vervuiling aanwezig is.

Het voordeel van dit type spanplafond is dat hij onderhoudsvrij is. Mocht er vuil opkomen, dan kan u dit eenvoudig zelf reinigen. Met een spanplafond in de keuken realiseert u direct een strakke en nette afwerking, inclusief de gewenste verlichting en afwerking. Het materiaal waarmee wij werken weert zelfs schimmels, algen en bacteriën. Dat is wel zo prettig als het om uw keuken gaat!

Meer informatie over een spanplafond in de keuken?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een spanplafond of spanwanden in uw keuken? Neem gerust contact met ons op. U kan ook direct uw vrijblijvende offerte aanvragen via deze website.