Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Spanplafond in de woonkamer

Een spanplafond plaatsen in de woonkamer is een ideale oplossing wanneer u uw plafond(s) wilt vernieuwen. Het plafond is in veel huizen een probleem. Vaak bevat het bestaande plafond vochtplekken en of scheuren of het plafond past niet meer bij het interieur. Met een spanplafond is het mogelijk om alle leidingen netjes weg te werken en verlichting naar uw wens aan te passen. Met een spanplafond in de woonkamer verhelpen wij ook eventuele akoestische problemen in uw woonkamer, zoals geluidsoverlast.

 

Wat is een spanplafond precies?

Het spanplafond in de woonkamer bestaat uit een polyester gespannen Clipso doek dat wij onder het bestaande plafond monteren. Dit kan op verschillende hoogtes, afhankelijk van de gewenste inbouwvoorzieningen. Doordat het doek van het spanplafond goed strak word gespannen zijn er in een spanplafond geen naden, kieren of vouwen zichtbaar. Het spanplafond kan eventueel in uw woonkamer afgewerkt worden met speciale sierlijsten langs de randen.

Kiest u voor het plaatsen van verlichting in uw spanplafond in de woonkamer? Dan maken wij indien gewenst samen met u een passend lichtplan. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. U kan ook via de site direct uw vrijblijvende offerte voor een spanplafond of wanden aanvragen.

Voordelen spanplafond in uw woonkamer:

– direct een strakke afwerking
– geschikt voor inbouwspotjes
– onderhoudsarm
– gemakkelijk schoon te make
– isolerende en geluidswerende werking
– materiaal weert schimmel, algen en bacteriën

 

Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?