Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Een verlaagd plafond in uw keuken of woonkamer

Neem contact met ons op

Wij plaatsen een verlaagd plafond in de keuken, woonkamer en elke andere ruimte door een spanplafond toe te passen. Deze plafonds zijn gemaakt van geweven doek, bestaande uit polyester vezels en voorzien van een antibacteriële coating. Een spanplafond van Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, geeft een visueel beeld van een perfect gestukt plafond en is onderhoudsvrij. Ideaal als verlaagd plafond in de keuken of als verlaagd plafond met spotjes. Ook een verlaagd plafond in de woonkamer biedt veel mogelijkheden om uw interieur een geheel nieuwe en verzorgde uitstraling te geven.

Verlaagd plafond in de keuken, woonkamer of andere ruimte plaatsen

Een spanplafond plaatsen we in iedere ruimte in huis, ook in de badkamer of als verlaagd plafond in de keuken of woonkamer. Dat kan zowel in nieuwbouwwoningen als bij een verbouwing of renovatie. Onze spanplafonds zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren – en eventueel met print- of fotomotieven. Wilt u verlichting in uw plafond? Dat is mogelijk met bijvoorbeeld fraaie inbouwspots. Een verlaagd plafond met spotjes vormt een zeer strak ogend geheel, waarbij we ook zorgen voor een nette randafwerking. Enkele voordelen op een rij:

  • Plaatsen kan vaak al in één dag en montage is snel
  • Schone montage, dus weinig overlast of rommel
  • Naadloze montage tot 5,10 meter breed
  • In ieder soort plafond of wand te plaatsen
  • Hoogwaardige gecertificeerde producten
  • Milieuvriendelijk
  • Brandveilig
  • Uitstekende akoestische werking

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Vraag meer informatie of een offerte aan voor het plaatsen van een verlaagd plafond

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een verlaagd plafond in de woonkamer of keuken? Of wilt u een verlaagd plafond met spotjes in uw woning of bedrijf laten plaatsen? Voor elke ruimte hebben we een passende oplossing. Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323. U kunt ook direct een vrijblijvende afspraak maken op locatie of bij ons in de showroom in Woerden. Of vraag online een offerte aan voor een verlaagd plafond met spotjes. Zo weet u precies wat uw nieuwe plafond kost.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?