Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Een verlaagd plafond in uw keuken of woonkamer

Neem contact met ons op

Wij plaatsen een verlaagd plafond, eventueel met spotjes in de keuken, woonkamer en elke andere ruimte door een spanplafond toe te passen. Dit verlaagd plafond, dat u onder andere kunt laten plaatsen in de keuken of woonkamer, is gemaakt van geweven doek, bestaande uit polyester vezels en voorzien van een antibacteriële coating. Een spanplafond van Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, geeft een visueel beeld van een perfect gestukt plafond en is onderhoudsvrij. Een dergelijk plafond is dan ook ideaal in de keuken of als verlaagd plafond met spotjes in de woonkamer. Zo kunt u uw interieur een geheel nieuwe en verzorgde uitstraling geven.

Diverse mogelijkheden voor een verlaagd plafond in uw keuken, woonkamer of andere ruimte

Een spanplafond plaatsen we in iedere ruimte in huis, ook in de badkamer of als verlaagd plafond in de keuken of woonkamer. Dat kan zowel in nieuwbouwwoningen als bij een verbouwing of renovatie. Onze spanplafonds zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren – en eventueel met print- of fotomotieven. Wilt u verlichting in uw plafond? Dat is mogelijk met bijvoorbeeld fraaie inbouwspots. Een verlaagd plafond met spotjes vormt een zeer strak ogend geheel, waarbij we ook zorgen voor een nette randafwerking. Bespreek uw wensen en wij voorzien u van passend lichtadvies.

De voordelen van het laten plaatsen van een verlaagd plafond

Wanneer u door onze professionals een verlaagd plafond laat plaatsen, bijvoorbeeld met spotjes, profiteert u van diverse voordelen:

 • Plaatsen kan vaak al in één dag en montage is snel;
 • Schone montage, dus weinig overlast of rommel;
 • Naadloze montage tot 5,10 meter breed;
 • In ieder soort plafond of wand te plaatsen;
 • Hoogwaardige gecertificeerde producten;
 • Milieuvriendelijk;
 • Brandveilig;
 • Uitstekende akoestische werking.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Vraag meer informatie over een verlaagd plafond met spotjes

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een verlaagd plafond in de woonkamer of keuken van uw woning? Of wilt u een verlaagd plafond met spotjes in uw bedrijfspand laten plaatsen? Voor elke ruimte bieden we een passende oplossing. Neem voor meer informatie en advies contact met ons op via 0348 – 751 323 of info@hollandplafond.com en maak aan afspraak. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook kunt u bij ons bedrijf direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een duidelijk overzicht van de kosten.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
  Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

  Adviseur Renzo, aangenaam
  Vragen? Bel 0348 - 751 323

  Werken bij Hollandplafond?