Over Holland Plafond

Waarom Hollandplafond

 
Het bedrijf Hollandplafond is opgezet door twee jonge en gedreven ondernemers. Hoe het ooit begon met een kamertje in huis als kantoor, zijn wij nu uitgegroeid tot een onderneming met een eigen showroom, zijn wij één van de serieuze spelers op de markt en een onderneming die landelijke dekking biedt voor zowel de particulier als zakelijke markt. Door ons te onderscheiden van andere d.m.v. onze professionele kijk op het werk en het leveren van goede resultaten zijn wij al ingeschakeld door onder andere de volgende bedrijven: NH Hotel Group, Guy Sarlemijn Design, Suitsupply, Zegers Bouw en Ben Kraan Architecten BNA.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
  

Wat vinden wij belangrijk

 
Bij Hollandplafond vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, maar vooral ook tevreden blijven. Dit begint bij ons in de showroom of bij jou op locatie. Wij geven graag advies en spelen in op jou wensen. Wij vinden dat je ook na het geplaatste spanplafond goede service verdient. Daarom kan je naderhand altijd bij ons terecht!
  

Hollandplafond staat voor u klaar

 
Heeft u interesse in een spanplafond of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Spanplafond met loofverlichting bij Restaurant Omega in Rotterdam