Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Over Hollandplafond B.V.

Het bedrijf Hollandplafond B.V. is opgezet door twee jonge en gedreven ondernemers. Hoe het ooit begon met een kamertje in huis als kantoor, zijn wij nu uitgegroeid tot een onderneming met een eigen showroom, zijn wij één van de serieuze spelers op de markt en een onderneming die landelijke dekking biedt voor zowel de particulier als zakelijke markt. Door ons te onderscheiden van andere d.m.v. onze professionele kijk op het werk en het leveren van goede resultaten zijn wij al ingeschakeld door onder andere de volgende bedrijven: NH Hotel Group, Guy Sarlemijn Design, Suitsupply, Zegers Bouw en Ben Kraan Architecten BNA.

Wat vinden wij belangrijk

Bij Hollandplafond B.V. vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, maar vooral ook tevreden blijven. Dit begint bij ons in de showroom of bij u op locatie. Wij geven graag advies en spelen in op uw wensen. Wij vinden dat u ook na het geplaatste spanplafond goede service verdient. Daarom kunt u naderhand altijd bij ons terecht!

De voordelen

Wat u van ons kunt verwachten
Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
Onderhoudsarme producten

Hollandplafond B.V. staat voor u klaar

Heeft u interesse in een spanplafond of een van onze andere producten, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder!

De koffie
staat al klaar

In onze showroom in Woerden op de Trasmolenlaan 8J kunt u terecht voor een beter beeld van onze mogelijkheden. Ook zijn hier diverse stalen aanwezig. Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem dan nemen wij onze spullen gewoon mee.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel eens voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323