Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Zwevend plafond

Neem contact met ons op

Een zwevend plafond is de perfecte manier om een ruimte stijlvol en strak af te werken. Een spanplafond is een kunststof doek dat op een profiel aan uw plafond wordt gespannen. Hierdoor ontstaat een vloeiend en naadloos geheel, waardoor de uitstraling van uw interieur of bedrijf direct sterk verbetert. Hollandplafond uit Woerden heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van spanplafonds en helpt u graag een zwevend plafond te plaatsen.

Een spanplafond is een perfect zwevend plafond

Een spanplafond is niet alleen ideaal in kantoren, maar ook in de woonkamer, keuken en badkamer van uw woning komt een zwevend plafond goed tot zijn recht. Bovendien kunt u alle soorten verlichtingselementen, zoals halogeenspots of leds, ventilatieroosters en andere veelvoorkomende zaken, eenvoudig in het plafond laten integreren. Een spanplafond is vochtbestendig, scheurt en verkleurt niet en blijft onder alle omstandigheden strak. Met een spanplafond geeft u uw woning direct een opfrisbeurt.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat een zwevend plafond door ons plaatsen

We monteren met ons bedrijf het plafond op slechts enkele centimeters van het bestaande plafond, waardoor u vrijwel geen hoogte verliest. Na plaatsing, die in bijna alle gevallen binnen één dag te realiseren is, profiteert u direct van een zeer strak ogend plafond. De oneffenheden en imperfecties in uw oude plafond zijn totaal onzichtbaar geworden en uw woning of kantoor lijkt weer helemaal als nieuw. Bekijk voor voorbeelden onze impressies of neem contact met ons op.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel eens voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323