Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Zwevend plafond

Neem contact met ons op

Een zwevend plafond is de perfecte manier om een ruimte stijlvol en strak af te werken. Een spanplafond is een kunststof doek dat op een profiel aan uw plafond wordt gespannen. Hierdoor ontstaat een vloeiend en naadloos geheel, waardoor de uitstraling van uw interieur of bedrijf direct sterk verbetert. Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van spanplafonds en helpt u graag een zwevend plafond te plaatsen. Daarnaast absorbeert zo’n plafond het geluid in de ruimte, waardoor de akoestiek in uw woonkamer of werkruimte een veel prettigere klank krijgt. U heeft geen last meer van galm of rondzingende geluiden. Een ruimte met een zwevend spanplafond klinkt niet hol meer.

Een spanplafond is een perfect zwevend plafond

Een spanplafond is ideaal als plafond in kantoren, maar ook in de woonkamer, keuken en badkamer komt een zwevend plafond van Hollandplafond goed tot zijn recht. Bovendien kunt u alle soorten verlichtingselementen, zoals halogeenspots of leds, ventilatieroosters en andere veelvoorkomende zaken, eenvoudig in het plafond laten integreren. Ook is een zwevend spanplafond vochtbestendig, scheurt en verkleurt het niet en blijft het onder alle omstandigheden strak. Zowel in bestaande als nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden kunt u een spanplafond door ons laten plaatsen. Met een spanplafond geeft u uw woning direct een opfrisbeurt.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat een zwevend plafond door ons plaatsen

We monteren het plafond op slechts enkele centimeters van het bestaande plafond, waardoor u vrijwel geen hoogte verliest. Na plaatsing, die in bijna alle gevallen binnen één dag is te realiseren, geniet u direct van een zeer strak ogend plafond. De oneffenheden en imperfecties in uw oude plafond zijn totaal onzichtbaar geworden en uw woning of kantoor lijkt weer helemaal als nieuw. Sterker nog: beter dan het ooit was! Een spanplafond is bovendien tot een breedte van maar liefst 5,10 meter naadloos te plaatsen. Voor elke ruimte heeft Hollandplafond een passende oplossing. Bekijk voor inspiratie de impressies of neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?