Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestisch plafond

Neem contact met ons op

Een akoestisch plafond is een van de beste manieren om galm en geluidsoverlast tegen te gaan en de akoestiek in bijvoorbeeld uw woonkamer te verbeteren. Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, helpt u geluidsoverlast weg te nemen en plaatst een akoestisch plafond dat naadloos wordt aangebracht. Naast het verbeteren van de akoestiek profiteert u dus ook van een visueel strakke afwerking in uw woonkamer met een dergelijk plafond. U merkt meteen een duidelijke verbetering in uw woon- en leefplezier.

Hoe kunt u met een akoestisch plafond de akoestiek in uw woonkamer verbeteren?

Een akoestisch plafond in de woonkamer absorbeert geluiden en bestaat uit een kunststof doek dat over uw plafond wordt gespannen. Op deze manier kunt u de akoestiek in uw woonkamer aanzienlijk verbeteren. Met speciale profielen wordt het doek vastgezet. Het kunststof doek is voorzien van een extra geluidsisolerende laag die het geluid in de ruimte absorbeert. Indien er nog een verdieping boven uw plafond aanwezig is, worden ook geluiden van boven door het akoestisch plafond opgenomen. Een akoestisch plafond plaatsen we, indien gewenst in combinatie met inbouwspots of andere speciale afwerkingen, naadloos in uw woonkamer voor het verbeteren van de akoestiek. Een strak afgewerkt eindresultaat is gegarandeerd!

Waarom kiezen voor Hollandplafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

De voordelen van een naadloos akoestisch plafond in de woonkamer of andere ruimtes

Een akoestisch plafond is naadloos. Dat wil zeggen dat uw nieuwe plafond één geheel vormt. Zo kunt u de akoestiek in uw woonkamer verbeteren zonder daarbij grootschalige aanpassingen aan uw woning te doen. Dat geeft een minimalistische en zeer nette uitstraling die onbewust ook bijdraagt aan uw wooncomfort. Ook heeft een akoestisch plafond thermisch isolerende eigenschappen, waardoor uw stookkosten direct dalen. Een dergelijk plafond is bovendien geschikt voor vochtige ruimtes. Bekijk enkele impressies van akoestische plafonds voor een goed beeld van de mogelijkheden voor het verbeteren van de akoestiek in uw woonkamer.

Laat een akoestisch plafond naadloos door ons plaatsen

Onze plafonds zijn vrijwel altijd binnen een dag te plaatsen en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het akoestische plafond is toepasbaar in alle soorten ruimtes en loopt naadloos over op de rest van het interieur. Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van akoestische plafonds of akoestische wanden? Neem contact met ons op via 0348 – 751 323 of stuur een e-mail naar info@hollandplafond.com. We beantwoorden graag al uw vragen over het verbeteren van de akoestiek in uw woonkamer en stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?