Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestisch plafond

Neem contact met ons op

Een akoestisch plafond is een van de beste manieren om galm en geluidsoverlast tegen te gaan. Hollandplafond helpt u deze geluidsoverlast weg te nemen en plaatst een akoestisch plafond dat naadloos wordt aangebracht. Naast een functionele oplossing biedt een akoestisch plafond daarmee ook een visueel zeer strakke afwerking. Door het plaatsen van een akoestisch plafond in de woonkamer of in andere ruimtes verdwijnt de galm direct en zal de akoestiek beduidend verbeteren. U merkt meteen een duidelijke verbetering in uw woon- en leefplezier.

Hoe werkt een akoestisch plafond?

Een akoestisch plafond in de woonkamer absorbeert geluiden en bestaat uit een kunststof doek dat over uw plafond wordt gespannen. Op die manier zult u de akoestiek aanzienlijk verbeteren in uw woonkamer. Met speciale profielen wordt het doek vastgezet. Het kunststof doek dat wordt gebruikt, is voorzien van een extra geluidsisolerende laag die het geluid in de ruimte absorbeert. Een akoestisch plafond plaatsen we indien gewenst in combinatie met verlichting of speciale afwerkingen naadloos in uw woonkamer.

Waarom kiezen voor Hollandplafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

De voordelen van een akoestisch plafond in de woonkamer of andere ruimtes

Een akoestisch plafond is naadloos. Dat wil zeggen dat uw nieuwe plafond één geheel vormt. Zo kunt u de akoestiek in uw woonkamer verbeteren zonder daarbij grootschalige aanpassingen aan uw woning te maken. Dat geeft een minimalistische en zeer nette uitstraling die onbewust ook bijdraagt aan uw wooncomfort. Ook heeft een akoestisch plafond thermisch isolerende eigenschappen, waardoor uw stookkosten direct dalen. Een dergelijk plafond is bovendien geschikt voor vochtige ruimtes. Bekijk enkele impressies van akoestische plafonds in de praktijk.

Laat een akoestisch plafond naadloos door ons plaatsen

Onze plafonds zijn vrijwel altijd binnen één dag te plaatsen en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het akoestische plafond is toepasbaar in alle soorten ruimtes. Wilt u graag meer informatie over het plaatsen van akoestische plafonds of geluidsisolerende wanden? Neem contact met ons op via 0348 – 751 323. We beantwoorden graag al uw vragen over het verbeteren van de akoestiek in uw woonkamer en maken een afspraak of geven u een vrijblijvende offerte.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?