Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestisch plafond

Neem contact met ons op

Een naadloos akoestisch plafond is een van de beste manieren om galm en geluidsoverlast tegen te gaan en de akoestiek in bijvoorbeeld uw woonkamer te verbeteren. Hollandplafond uit Woerden helpt u geluidsoverlast weg te nemen en plaatst akoestische panelen in het plafond. U merkt meteen een duidelijke verbetering in het comfort van uw woonkamer.

Een naadloos akoestisch plafond in uw woonkamer

Een akoestisch plafond in de woonkamer absorbeert geluiden en bestaat uit een kunststof doek dat over uw plafond wordt gespannen. Met speciale profielen wordt het doek vastgezet. Het kunststof doek is voorzien van een extra geluidsisolerende laag in het plafond, die het geluid absorbeert. Indien er nog een verdieping boven uw plafond aanwezig is, worden ook geluiden van boven door het akoestisch plafond opgenomen. De akoestische panelen in uw plafond plaatsen we, indien gewenst in combinatie met inbouwspots of andere speciale afwerkingen, naadloos in uw woonkamer. Een strak afgewerkt eindresultaat is gegarandeerd!

Waarom kiezen voor Hollandplafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

De voordelen van een naadloos akoestisch plafond in de woonkamer

Een akoestisch plafond is naadloos. Dat wil zeggen dat uw nieuwe plafond één geheel vormt. Dat geeft een minimalistische en zeer nette uitstraling die onbewust ook bijdraagt aan uw wooncomfort. Ook heeft een akoestisch plafond thermisch isolerende eigenschappen, waardoor uw stookkosten direct dalen. Een akoestisch plafond met akoestische panelen is net als een plafond met kunststof  bovendien geschikt voor vochtige ruimtes.

Laat een akoestisch plafond naadloos door ons plaatsen

Onze plafonds hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het akoestische plafond is toepasbaar in alle soorten ruimtes en loopt naadloos over op de rest van het interieur. Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander snel en eenvoudig akoestische panelen te plaatsen binnen het plafond. Dit geldt ook bij onze akoestische wanden en onze andere producten. Neem contact met ons op bij interesse.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?