Impressie spanplafond in woonkamer met verlichting

Akoestisch plafond

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Installeer een naadloos akoestisch plafond

  Een naadloos akoestisch plafond is een van de beste manieren om galm en geluidsoverlast tegen te gaan en de akoestiek in bijvoorbeeld uw woonkamer te verbeteren. Hollandplafond uit Woerden helpt u geluidsoverlast weg te nemen en plaatst een akoestisch spanplafond onder uw bestaande plafond. U merkt meteen een duidelijke verbetering in het comfort van uw woonkamer.

  Vraag een offerte aan

  Een naadloos akoestisch plafond in uw woonkamer

  Een akoestisch plafond in de woonkamer absorbeert geluiden en bestaat bij Hollandplafond uit een kunststof doek (polyester) dat onder uw huidig plafond wordt gespannen. Met speciale profielen wordt het doek gemonteerd. Het kunststof doek is voorzien van een extra geluidsisolerende laag in het plafond, die het geluid absorbeert. Het akoestische spanplafond plaatsen we, indien gewenst in combinatie met inbouwspots of andere speciale afwerkingen, naadloos in bijvoorbeeld uw woonkamer. Een strak afgewerkt eindresultaat is gegarandeerd!

  Impressie kantoorruimte met spanplafond met verlichting

  De voordelen van een naadloos akoestisch plafond in de woonkamer

  Een akoestisch plafond is naadloos. Dat wil zeggen dat uw nieuwe plafond één geheel vormt. Dat geeft een minimalistische en zeer nette uitstraling die onbewust ook bijdraagt aan uw wooncomfort. Ook heeft een akoestisch plafond thermisch isolerende eigenschappen, waardoor uw stookkosten direct dalen. Een akoestisch plafond met akoestische panelen is net als een plafond met kunststof bovendien geschikt voor vochtige ruimtes.

  Impressie van keuken met spanplafond met verlichting

  Laat een akoestisch plafond naadloos door ons plaatsen

  Onze plafonds hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het akoestische plafond is toepasbaar in alle soorten ruimtes en loopt naadloos over op de rest van het interieur. Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander snel en eenvoudig akoestische panelen te plaatsen binnen het plafond. Dit geldt ook bij onze akoestische wanden en onze andere producten. Neem contact met ons op bij interesse.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323