Spanplafond met print
Diensten

Spanplafond met print

Met uitzondering van het vuil- en waterafstotende Clipso No Stain, kunnen alle plafond- en wandbekledingen uit de Clipso-collectie worden beprint tot een breedte van vijf meter en een nagenoeg oneindige lengte.

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Spanplafond met print

  Wilt u een spanplafond met print laten plaatsen? Hollandplafond uit Woerden realiseert dit graag voor u. Met uitzondering van het vuil- en waterafstotende Clipso No Stain, kunnen alle plafond- en wandbekledingen uit de Clipso-collectie worden beprint tot een breedte van vijf meter en een nagenoeg oneindige lengte.

  Bereken uw prijs

  Verschillende mogelijkheden bij een spanplafond met print

  Bij een spanplafond met print heeft de print geen nadelige gevolgen voor de akoestiek van de ruimte. U kunt dus met een gerust hart een plafond met een print naar keuze bij ons bestellen. Laat bijvoorbeeld een plafond in een bepaalde kleur aanbrengen of kies voor een wolkenplafond. Uiteraard zijn er nog veel meer prints mogelijk voor op uw akoestische bekleding.

  Spanplafond met print

  Montage van een plafond met print binnen één dag

  Een plafond met een bedrukking is eenvoudig te monteren. Plaatsing vindt hierdoor al binnen één dag plaats. Bovendien heeft u geen last van rommel en kunnen uw meubels gewoon blijven staan. Het kost dus weinig moeite om een spanplafond te laten plaatsen. Ook verliest u weinig hoogte, doordat het op enkele centimeters onder uw huidige plafond gemonteerd wordt. Een spanplafond is wat betreft hoogteverlies dus een betere optie voor geluidsisolatie dan een verlaagd plafond.

  Badkamer met spanplafond en verlichting

  Vraag een offerte aan voor een plafond met print

  Wilt u een afbeelding of print laten plaatsen op uw plafond om het interieur van uw woning of bedrijfspand helemaal compleet te maken? Neem dan contact met ons op. Wij realiseren voor u een plafond met print. Vraag een offerte aan of bereken uw prijs.  Bekijk onze impressies en laat u inspireren over de mogelijkheden van een plafond met bedrukte print!

  Bereken uw prijs

  Meer diensten

  Verlichting

  Spanplafond

  Spanwand met print

  Spanwand

  547 A8355 Pano 1

  Akoestisch spanplafond

  Keuken met spanplafond en verlichting

  Verlichting spanplafond

  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323