547 A8355 Pano 1
Diensten

Akoestisch spanplafond

Een akoestisch spanplafond laten plaatsen is de ideale oplossing voor wie te maken heeft met geluidsoverlast en galm. Een van de redenen van geluidsoverlast is een slechte akoestiek. Hollandplafond uit Woerden helpt u met diverse oplossingen

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Akoestisch spanplafond bij Hollandplafond

  Een akoestisch spanplafond laten plaatsen is de ideale oplossing voor wie te maken heeft met geluidsoverlast en galm. Een van de redenen van geluidsoverlast is een slechte akoestiek. Hollandplafond uit Woerden helpt u met diverse oplossingen. Door het laten plaatsen van een akoestisch spanplafond van Clipso verdwijnt de galm uit de ruimte. Dit speciaal ontwikkelde plafond draagt bij aan een goede akoestiek van uw omgeving en zorgt voor optimaal woon- en leefcomfort. Plaatsing van een akoestisch spanplafond kan vaak al binnen één dag.

  Vraag offerte aan

  Voordelen van een akoestisch spanplafond laten plaatsen

  Wanneer u ervoor kiest om een akoestisch spanplafond te laten plaatsen, profiteert u van een geluidsabsorberend plafond. Een akoestisch spanplafond bestaat uit een polyester geweven doek en akoestische panelen die over uw plafond worden gespannen en met speciale profielen worden vastgezet. Als u een akoestisch spanplafond gaat laten plaatsen, is het kunststof doek voorzien van een extra geluidsisolerende laag.

  Daardoor wordt geluid in de ruimte geabsorbeerd, wat de akoestiek van de ruimte direct verbetert. De akoestische panelen voor het plafond zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten en geschikt voor verschillende toepassingen.

  547 A8241 1024x683

  Enkele voordelen van een akoestische spanplafond zijn:

  • Optimaal wooncomfort;
  • Plaatsing vaak al binnen één dag;
  • Thermisch isolerend;
  • Geschikt in vochtige ruimtes;
  • Aangepast aan uw behoeften;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding

  Indien gewenst kunt u een akoestisch spanplafond in combinatie met verlichting of speciale afwerkingen laten plaatsen. U kunt zelfs kiezen voor een plafond of akoestische wand met een design of print op maat. Het akoestische spanplafond is toepasbaar in alle soorten ruimtes.

  547 A8355 Pano 1

  Kies voor akoestische oplossingen

  Wilt u een akoestisch spanplafond laten plaatsen? Schakel ons dan in en profiteer van de vele voordelen die een akoestisch plafond met zich meebrengt. Natuurlijk kunnen wij u, indien gewenst, ook voorzien van deskundig advies op maat over een plafond met akoestiek.

  Vraag een offerte aan

  Meer diensten

  Verlichting

  Spanplafond

  Spanwand met print

  Spanwand

  Keuken met spanplafond en verlichting

  Verlichting spanplafond

  Spanplafond met print

  Spanplafond met print

  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323