Stop geluidsoverlast met een akoestisch spanplafond

 
Een akoestisch spanplafond is de ideale oplossing voor wie te maken heeft met geluidsoverlast. Eén van de redenen van geluidsoverlast is een slechte akoestiek. Hierbij kan Hollandplafond u helpen. Door het plaatsen van een akoestisch spanplafond van Clipso verdwijnt de galm uit de ruimte. Dit speciaal ontwikkelde spanplafond draagt bij tot een goede akoestiek van uw omgeving en zorgt voor optimaal woon- en leefgenot.
  
Wij verbeteren de akoestiek van uw woning door het plaatsen van speciale spanplafonds en/of –wanden. Hierbij houden wij rekening met een aantal zaken, zoals het geluidsniveau gemeten in decibel, de nagalm tijd, gesproken verstaanbaarheid en de akoestische isolatie. Dankzij het Clipso akoestische spanplafond gaat u geluidsoverlast tegen.
  
Voordelen akoestisch spanplafond:
- optimaal wooncomfort
- plaatsing vaak in al binnen 1 dag
- naast akoestisch ook thermisch isolerend
- ook geschikt in vochtige ruimtes
- aangepast aan uw behoeften
- de beste prijs/kwaliteitverhouding
  
Indien gewenst plaatsen wij een akoestisch spanplafond in combinatie met verlichting of speciale afwerkingen. U kan zelfs kiezen voor een plafond of wand met een design of print op maat. Het akoestische spanplafond is toepasbaar in alle soorten ruimtes. Van badkamers tot slaapkamer, maar ook in bedrijfsruimten zoals kantoren, winkels, restaurants, hotels en ziekenhuizen.
  

Meer informatie of offerte akoestische spanplafonds

 
Wilt u meer informatie over het plaatsen van akoestische spanplafonds of wanden? Neem contact met ons op of vraag direct uw vrijblijvende offerte aan.

Spanplafond met koofverlichting bij Restaurant Omega in Rotterdam

Akoestisch deken

Akoestisch plafond doormiddel van een spanplafond