Spanwand met print

Akoestische wandbekleding

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Verbeter de akoestiek in je huis

  Bij Hollandplafond in Woerden zit u helemaal goed voor akoestische wandbekleding. Een goede akoestiek binnen huis of op werk is belangrijk. Te veel galm in de ruimte kan namelijk leiden tot onrust en stress. Wij bieden hierom akoestische panelen aan om zo een rustige en fijne omgeving te creëren.

  Vraag een offerte aan

  Akoestische wandbekleding zorgt voor een rustige omgeving

  Een slechte akoestiek kan leiden tot vervelende gevolgen. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een zo goed mogelijke akoestiek. Wij kunnen de akoestiek in uw woonkamer verbeteren, net als andere ruimtes binnenhuis. Dit doen wij door middel van akoestische wandbekleding. Op deze manier wordt de ruimte geluiddempend gemaakt. Geluid wordt geabsorbeerd en reflecties worden op deze manier voorkomen. Wij hebben niet alleen wandbekleding voor in huis, maar ook voor bedrijfspanden. Met onze wandbekleding kunnen we ook akoestiek in horecazaken verbeteren.

  Wand Kantoor Hollandplafond

  Kies voor wandbekleding van ons bedrijf

  Binnen ons assortiment vindt u akoestische wandbekleding. Op deze manier verbetert u de akoestiek in elke ruimte, en worden andere nare gevolgen vermeden. Bekijk zeker onze impressies om inspiratie op te doen. Heeft u interesse in deze wandbekleding? Neem dan snel contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag met het creëren van een goede akoestiek.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323