Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestische wandbekleding

Neem contact met ons op

Akoestische wandbekleding zorgt ervoor dat uw woon- of werkcomfort enorm verbetert. De wand absorbeert namelijk alle aanwezige geluidsgolven. Zo voorkomt u echo’s, galmen en andere geluidsweerkaatsingen. Ook geluidsoverlast van aanliggende ruimtes wordt dankzij akoestische wandbekleding tot een minimum beperkt. Bovendien zorgt Hollandplafond uit Woerden, regio Utrecht, altijd voor een strak eindresultaat. Hierdoor heeft u een wand die zowel functioneel is als er strak uitziet.

Akoestische wandbekleding op maat die aan al uw wensen voldoet

De akoestische wandbekleding kan volledig op uw wensen aangepast worden. Zo is het mogelijk om wandbekleding met een print te bestellen of in een RAL-kleur naar keuze. Daarnaast kunnen we er allerlei zaken naadloos in integreren, zoals stopcontacten, speakers, verlichting en ventilatieroosters. We spannen namelijk een kunststof doek over een profiel dat aan uw bestaande muur wordt bevestigd. In deze doek kunnen we allerlei uitsneden maken om de onderliggende stopcontacten en dergelijke hierin te verwerken.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Verminder geluidsoverlast met de juiste bekleding

Wilt u dat we akoestische wandbekleding bij u plaatsen, zodat u minder last heeft van externe geluiden en galmen in de ruimte zelf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Daarnaast zijn we u onder andere ook graag van dienst met een spanplafond of gipsplaten. Doordat we altijd maatwerk leveren, zijn onze oplossingen voor uiteenlopende toepassingen geschikt.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?