Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestische wandbekleding

Neem contact met ons op

Bij Hollandplafond in Woerden zit u helemaal goed voor akoestische wandbekleding. Een goede akoestiek binnen huis of op werk is belangrijk. Te veel galm in de ruimte kan namelijk leiden tot onrust en stress. Wij bieden hierom akoestische panelen aan om zo een rustige en fijne omgeving te creëren.

Akoestische wandbekleding zorgt voor een rustige omgeving

Een slechte akoestiek kan leiden tot vervelende gevolgen. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een zo goed mogelijke akoestiek. Wij kunnen de akoestiek in uw woonkamer verbeteren, net als andere ruimtes binnenhuis. Dit doen wij door middel van akoestische wandbekleding. Op deze manier wordt de ruimte geluiddempend gemaakt. Geluid wordt geabsorbeerd en reflecties worden op deze manier voorkomen. Wij hebben niet alleen wandbekleding voor in huis, maar ook voor bedrijfspanden. Met onze wandbekleding kunnen we ook akoestiek in horecazaken verbeteren.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Kies voor wandbekleding van ons bedrijf

Binnen ons assortiment vindt u akoestische wandbekleding. Op deze manier verbetert u de akoestiek in elke ruimte, en worden andere nare gevolgen vermeden. Bekijk zeker onze impressies om inspiratie op te doen. Heeft u interesse in deze wandbekleding? Neem dan snel contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag met het creëren van een  goede akoestiek.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel eens voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323