Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestische wandbekleding

Neem contact met ons op

Akoestische wandbekleding zorgt ervoor dat uw woon- of werkcomfort enorm verbetert. De wand absorbeert namelijk alle aanwezige geluidsgolven. Zo voorkomt u echo’s, galmen en andere geluidsweerkaatsingen. Ook geluidsoverlast van aanliggende ruimtes wordt dankzij akoestische wandbekleding flink ingeperkt. Bovendien zorgt Hollandplafond uit Woerden, regio Utrecht, altijd voor een strak eindresultaat. Hierdoor heeft u een wand die zowel praktisch is, als er netjes uitziet.

Akoestische wandbekleding op maat die aan al uw wensen voldoet

De akoestische wandbekleding kan volledig naar uw wensen aangepast worden. Zo is het mogelijk om wandbekleding met een print te bestellen of in een RAL-kleur naar keuze. Daarnaast kunnen we er allerlei zaken naadloos in integreren, zoals stopcontacten, speakers en ventilatieroosters. Ook verlichtingselementen zijn eenvoudig te integreren, waarbij we u graag voorzien van lichtadvies op maat voor uw keuken of bijvoorbeeld uw badkamer. We spannen een kunststof doek over een profiel dat aan uw bestaande muur wordt bevestigd. In dit doek kunnen we allerlei uitsneden maken om de onderliggende stopcontacten en dergelijke hierin te verwerken.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Verminder geluidsoverlast met de juiste wandbekleding

Wilt u dat wij akoestische wandbekleding bij u plaatsen, zodat u minder last heeft van externe geluiden en galmen in de ruimte zelf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Doordat we altijd maatwerk leveren, zijn onze oplossingen voor uiteenlopende toepassingen geschikt. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@hollandplafond.com.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?