Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Ervaring spanplafond

Neem contact met ons op

Uit de ervaring met spanplafonds die onze klanten hebben, blijkt dat zij zeer tevreden zijn met het resultaat. Vooral de mogelijkheid om een bestaand plafond weer helemaal strak te maken en inbouwspots in het nieuwe plafond te laten verwerken, spreekt aan. Hollandplafond levert de beste spanplafonds met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zowel in nieuwbouwwoningen als bestaande woningen is een naadloos spanplafond een ideale manier om een perfect strak plafond te realiseren. Uit de ervaring met spanplafonds blijkt ook dat de flexibele en vooral snelle installatie in één dag hoog scoort. Men heeft geen last van rommel of andere overlast en geniet meestal binnen een ochtend of middag van een geheel nieuwe look in het interieur.

Ruime ervaring met spanplafonds

Naast alle positieve ervaringen van klanten, heeft Hollandplafond zelf ook veel ervaring met spanplafonds. Deze jarenlange ervaring zorgt bij iedere klant voor een perfect strak resultaat. Bovendien is veel maatwerk mogelijk. We verwerken inbouwspots, ventilatieroosters, luidsprekers en andere plafondelementen probleemloos en zonder zichtbare randen in het plafond. Daarvoor gebruiken we alleen de beste spanplafond materialen, zodat u zeker bent van een duurzaam resultaat waar u geen onderhoud aan heeft. De beste spanplafonds worden geplaatst door vakmensen die veel aandacht hebben voor het schoon en netjes werken, zodat u ook tijdens de montage geen overlast ervaart.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

De beste spanplafonds bij Hollandplafond

Ook de randen van een nieuw spanplafond worden keurig weggewerkt en vormen een mooi geheel met het plafond. Daarbij is maatwerk overigens altijd mogelijk, want u bepaalt zelf de kleur, eventuele prints op het doek en waar u de lichtpunten graag wilt hebben. Om contactgeluidsoverlast van boven te verminderen is het ook mogelijk om uw spanplafond akoestisch te laten isoleren. Deze akoestische verbetering van het geluid in de woonkamer of slaapkamer, maar ook in kantoren en andere ruimtes wordt in de ervaringen met spanplafonds zeer gewaardeerd. Benieuwd naar de mogelijkheden of uw eigen ervaring met spanplafonds delen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?