Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Ervaring met een spanplafond

Neem contact met ons op

Uit de ervaring met een spanplafond die onze klanten hebben, blijkt dat zij zeer tevreden zijn met het resultaat. Vooral de mogelijkheid om een bestaand plafond weer helemaal strak te maken en inbouwspots in het nieuwe plafond te verwerken, spreekt aan. Hollandplafond in Woerden levert het beste spanplafond met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zowel in nieuwbouwwoningen als bestaande woningen is een naadloos spanplafond een ideale manier om een perfect strak plafond te realiseren. Uit de ervaringen met een akoestisch spanplafond blijkt ook dat de flexibele en vooral snelle installatie in één dag hoog scoort. Men heeft geen last van rommel of andere overlast en geniet meestal binnen een ochtend of middag van een geheel nieuwe look in het interieur.

Ruime ervaring met een akoestisch spanplafond

Naast alle positieve ervaringen van klanten, heeft Hollandplafond zelf ook ervaringen met het installeren van een akoestisch spanplafond. Met deze jarenlange ervaring zorgen we bij iedere klant voor het beste spanplafond met een perfect strak resultaat. Bovendien maken we maatwerk mogelijk. We verwerken inbouwspots, ventilatieroosters, luidsprekers en andere plafondelementen probleemloos, zonder zichtbare randen in het plafond. Daarbij gebruiken we alleen de beste materialen voor uw spanplafond, zodat u zeker bent van een duurzaam resultaat waar u geen onderhoud aan heeft. Het beste spanplafond wordt geplaatst door vakmensen die veel ervaring en aandacht hebben voor schoon en netjes werken, zodat u ook tijdens de montage van geen spanplafond overlast ervaart. Kies voor een bedrijf dat vele ervaringen heeft met een akoestisch spanplafond.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Kies het beste spanplafond voor uw ruimte

Ook de randen van een nieuw spanplafond worden op de beste manier weggewerkt en vormen een mooi geheel met het plafond. Daarbij is maatwerk overigens altijd mogelijk, want u bepaalt zelf de kleur, eventuele prints op het doek en de plaatsing van de lichtpunten graag wilt hebben. Om contactgeluidsoverlast van boven te verminderen is het ook mogelijk om uw spanplafond akoestisch te laten isoleren door een bedrijf met veel ervaring. De ervaring leert dat een spanplafond zeer wordt gewaardeerd op allerlei plekken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u uw eigen ervaring met spanplafonds delen? Neem dan contact met ons op.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?