Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Plafond met geluidsisolatie

Neem contact met ons op

Geluidsisolatie in het plafond is een ideale oplossing voor iedereen die te maken heeft met geluidsoverlast. Een belangrijke reden van deze overlast is een slechte akoestiek in de ruimte. Het isoleren van het plafond kan uw problemen oplossen en de galm in het geluid van uw woning of kantoor wegnemen. Laat daarom een geluidsverminderend plafond plaatsen door de specialisten van Hollandplafond uit Woerden. Door geluiddempende plafondplaten en plafondconstructie wordt al het geluid van de ruimte en de ruimte erboven geabsorbeerd. Een geluidsverminderend plafond plaatsen zorgt ook uw leef- en woongenot.

Geluidsisolatie in het plafond is zeer effectief tegen geluidsoverlast

Akoestische isolatie in het plafond voorkomt galm, echo’s en andere weerkaatsing van geluiden die zorgen voor een slechte akoestiek. Wij kunnen plafondplaten die geluiddempend zijn laten plaatsen, zodat u geen last meer hebt van geluid. Een geluiddempende plafondconstructie zorgt ervoor dat u in alle rust kunt genieten van de stilte. Met een akoestisch spanplafond kunt u het plafond isoleren tegen geluid en nog steeds een strakke afwerking behouden. Bij het plaatsen van een geluidsverminderend plafond houden we rekening met het geluidsniveau, de nagalmtijd, gesproken verstaanbaarheid en de akoestische isolatie van uw plafond. Onze geluiddempende plafondplaten en plafondconstructie kunnen geheel naar wens worden afgewerkt.

Uw plafond isoleren tegen geluid

Er zijn naast geluiddempende plafondplaten nog andere mogelijkheden die uw plafond isoleren van geluid. U kunt er voor kiezen om uw plafond te verlagen, indien u de ruimte hiervoor heeft. In dit geval wordt er als het ware een nieuw plafond gecreëerd onder het bestaande plafond. Zo ontstaat er een soort tussenruimte in uw plafond die u kunt opvullen met geluidsisolatie. Hierbij is het wel belangrijk dat het nieuwe gedeelte geen contact maakt met het bestaande gedeelte. Anders kunnen de trillingen alsnog worden doorgegeven. Op deze manier kunt u nog steeds overlast ervaren. Voor de best mogelijke geluidsisolatie kunt u het best een verlaagd plafond combineren met een laag isolatie op de verdieping boven u.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Schakel ons in voor het plaatsen van akoestische isolatie in uw plafond

Akoestische isolatie in het plafond wordt door Hollandplafond bijna altijd binnen een dag geplaatst voor het isoleren van geluid. Wij hebben een ruime ervaring met het plaatsen van geluiddempende plafondconstructie, zoals plafondplaten. Daardoor zijn wij de perfecte partij om voor u een geluidsverminderend plafond te plaatsen. Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze geluiddempende plafondconstructie.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?