Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Geluidsisolatie voor het plafond

Neem contact met ons op

Geluidsisolatie in het plafond is een ideale oplossing voor iedereen die te maken heeft met geluidsoverlast. Een belangrijke reden van deze overlast is een slechte akoestiek in de ruimte. Het isoleren van het plafond kan uw problemen oplossen en de galm in het geluid van uw woning of kantoor wegnemen. Geluidsisolatie in het plafond zorgt ervoor dat al het geluid, zowel vanuit de ruimte als van boven, wordt geabsorbeerd. Een dergelijk plafond bestaat uit een speciaal kunststof doek dat onder uw huidige plafond wordt gespannen en wordt vastgezet op profielen, zodat het optimaal isoleert tegen geluid. Dit verbetert direct de akoestiek en daarmee ook uw leef- en woongenot.

Geluidsisolatie in het plafond is zeer effectief tegen geluidsoverlast

Akoestische isolatie in het plafond voorkomt galm, echo’s en andere weerkaatsing van geluiden die zorgen voor een slechte akoestiek. Hollandplafond is expert in het verminderen van geluidsoverlast door het plaatsen van geluidsisolatie in en voor uw plafond en bestaande wanden. Door een akoestisch spanplafond toe te passen, kunt u het plafond isoleren tegen geluid, maar nog steeds een strakke afwerking behouden. Daarbij houden we rekening met het geluidsniveau, de nagalmtijd, gesproken verstaanbaarheid en de akoestische isolatie van uw plafond. Onze akoestische isolatie in het plafond kan bovendien geheel naar wens worden afgewerkt. Het toevoegen van ledverlichting, luidsprekers, ventilatieroosters en andere zaken behoren namelijk tot de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat uw plafond binnen één dag isoleren tegen geluid

Akoestische isolatie in het plafond wordt door Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, bijna altijd binnen een dag geplaatst voor het isoleren van geluid. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van akoestische isolatie voor het isoleren van uw plafond tegen geluid? Bekijk onze impressies voor voorbeelden van geluidsisolatie in het plafond. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0348 – 751 323 of direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast kunt u ook e-mailen naar info@hollandplafond.com. Onze professionals helpen u graag verder en geven u graag meer informatie over geluidsisolatie voor uw plafond!

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?