Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Geluidsisolatie voor in het plafond

Neem contact met ons op

Geluidsisolatie in het plafond is een ideale oplossing voor iedereen die te maken heeft met geluidsoverlast. Een belangrijke reden van deze overlast is een slechte akoestiek in de ruimte. Een akoestisch spanplafond kan uw problemen oplossen en de galm uit uw woning of kantoor wegnemen. Geluidsisolatie in het plafond zorgt ervoor dat al het geluid, zowel vanuit de ruimte als van boven, wordt geabsorbeerd. Een dergelijk plafond bestaat uit een speciaal kunststof doek dat onder uw huidige plafond wordt gespannen en wordt vastgezet op profielen zodat het optimaal isoleert tegen geluid. Dankzij een extra geluidsisolerende laag wordt geluid geabsorbeerd. Dit verbetert direct de akoestiek en daarmee ook uw leef- en woongenot.

Geluidsisolatie in het plafond: zeer effectief tegen geluidsoverlast

Akoestische isolatie in het plafond voorkomt galm, echo’s en andere weerkaatsing van geluiden die zorgen voor een slechte akoestiek. Hollandplafond is expert in het verminderen van geluidsoverlast door het plaatsen van geluidsisolatie in en voor bestaande wanden en plafonds. Door een akoestisch spanplafond toe te passen, kunt u het plafond isoleren voor geluid maar nog steeds een strakke afwerking behouden. Daarbij houden we rekening met het geluidsniveau, de nagalmtijd, gesproken verstaanbaarheid en de akoestische isolatie. Met een akoestisch spanplafond rekent u direct af met geluidsoverlast. Onze akoestische isolatie in het plafond kan bovendien geheel naar wens worden afgewerkt. Het toevoegen van verlichting, luidsprekers, ventilatieroosters en andere zaken behoort namelijk tot de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat akoestische isolatie in het plafond aanbrengen binnen één dag

Akoestische isolatie in het plafond is door Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, bijna altijd binnen een dag te plaatsen. U geniet daarna direct van een strakke en naadloze afwerking van uw plafond, terwijl de akoestiek is verbeterd en de geluidsoverlast tot een minimum is beperkt dankzij de geluidsisolatie. Naast het plafond is het ook mogelijk om uw wanden direct mee te laten isoleren voor het geluid met een akoestische spanwand. We stellen uw nieuwe plafond graag met u samen. Bij de impressies ziet u voorbeelden van geluidsisolatie in het plafond in de praktijk. Wilt u meer weten over het isoleren van uw plafond tegen geluid? We vertellen u er graag alles over in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak of offerte. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?