Keuken met spanplafond en verlichting

Plafond met geluidsisolatie

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Geluidsisolatie in het spanplafond

  Geluidsisolatie in het plafond is een ideale oplossing voor iedereen die te maken heeft met geluidsoverlast. Een belangrijke reden van deze overlast is een slechte akoestiek in de ruimte. Het isoleren van het plafond kan uw problemen oplossen en de galm in het geluid van uw woning of kantoor wegnemen. Laat daarom een geluidsverminderend plafond plaatsen door de specialisten van Hollandplafond uit Woerden. Door geluiddempende plafondplaten en plafondconstructie wordt al het geluid van de ruimte en de ruimte erboven geabsorbeerd. Een geluidsverminderend plafond plaatsen zorgt ook uw leef- en woongenot.

  Geluidsisolatie in het plafond is zeer effectief tegen geluidsoverlast

  Akoestische isolatie in het plafond voorkomt galm, echo’s en andere weerkaatsing van geluiden die zorgen voor een slechte akoestiek. Wij kunnen plafondplaten die geluiddempend zijn laten plaatsen, zodat u geen last meer hebt van geluid. Een geluiddempende plafondconstructie zorgt ervoor dat u in alle rust kunt genieten van de stilte. Met een akoestisch spanplafond kunt u het plafond isoleren tegen geluid en nog steeds een strakke afwerking behouden. Bij het plaatsen van een geluidsverminderend plafond houden we rekening met het geluidsniveau, de nagalmtijd, gesproken verstaanbaarheid en de akoestische isolatie van uw plafond. Onze geluiddempende plafondplaten en plafondconstructie kunnen geheel naar wens worden afgewerkt.

  Impressie van woonkamer met spanplafond met verlichting

  Uw plafond isoleren tegen geluid

  Er zijn naast geluiddempende plafondplaten nog andere mogelijkheden die uw plafond isoleren van geluid. U kunt er voor kiezen om uw plafond te verlagen, indien u de ruimte hiervoor heeft. In dit geval wordt er als het ware een nieuw plafond gecreëerd onder het bestaande plafond. Zo ontstaat er een soort tussenruimte in uw plafond die u kunt opvullen met geluidsisolatie. Hierbij is het wel belangrijk dat het nieuwe gedeelte geen contact maakt met het bestaande gedeelte. Anders kunnen de trillingen alsnog worden doorgegeven. Op deze manier kunt u nog steeds overlast ervaren. Voor de best mogelijke geluidsisolatie kunt u het best een verlaagd plafond combineren met een laag isolatie op de verdieping boven u.

  Impressie van kapsalon DIEZ met spanplafond met verlichting

  Schakel ons in voor het plaatsen van akoestische isolatie in uw plafond

  Akoestische isolatie in het plafond wordt door Hollandplafond bijna altijd binnen een dag geplaatst voor het isoleren van geluid. Wij hebben een ruime ervaring met het plaatsen van geluiddempende plafondconstructie, zoals plafondplaten. Daardoor zijn wij de perfecte partij om voor u een geluidsverminderend plafond te plaatsen. Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze geluiddempende plafondconstructie.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323