Woonkamer met spanplafond en verlichting

Kunststof plafondpanelen

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Strak afgewerkte kunststof plafondpanelen

  Kunststof plafondpanelen en plafondplaten van Hollandplafond in Woerden creëren een strak afgewerkt en egaal plafond in elke denkbare ruimte. Een kunststof plafonddoek zorgt ervoor dat draden en snoeren niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een mooi afgewerkt plafond waar u nog jarenlang profijt van heeft. Wij vertellen u alles over de voordelen die kunststoffen plafondpanelen met zich meebrengen.

  Vraag een offerte aan

  Wij plaatsen snel en vakkundig kunststof plafondpanelen

  Een egaal en strak plafond is erg populair. Kunststof plafondpanelen en plafondplaten bieden hiervoor en perfecte uitkomst. Doordat het een naadloos plafondsysteem is, heeft u geen last van leidingen en bedradingen. Ook is een kunststof plandoek perfect, omdat er verlichting bij ingebouwd kan worden. Op deze manier creëert u een sfeervolle ruimte binnen uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. Ook bij plafonds van bedrijven zijn kunststof plafondpanelen en plafondplaten een uitstekende optie.

  Impressie van keuken met spanplafond met verlichting

  De voordelen van een kunststof plafonddoek

  Kunststof plafondplaten en plafondpanelen zijn een duurzame keuze ten opzichte van andere materialen, zoals hout. Als u kiest voor een kunststof plafonddoek, profiteert u van hoogwaardige kwaliteit, optimaal verwerkingsgemak en een nauwkeurige afwerking. Doordat dit materiaal vochtbestendig is, is een kunststof plafond in de badkamer een zeer goede keuze. Het fijne aan kunststoffen panelen is dat ze geen aanvullend onderhoud nodig hebben. Ook zijn speakers en spots in het plafond gemakkelijk in te bouwen door onze specialisten.

  Impressie van Hairstylers Roosendaal met spanplafond

  Neem contact met ons op als u interesse heeft in kunststoffen panelen

  Overweegt u plafondpanelen of plafondplaten van kunststof aan te schaffen? Als u kiest voor een plafonddoek van kunststof, profiteert u van vele voordelen. Wij kunnen binnen een korte tijd deze panelen voor u plaatsen. Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze dienstverlening. Wij gaan graag voor u aan de slag.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323