Badkamer met spanplafond en verlichting

Lichtadvies badkamer

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Lichtadvies voor uw badkamer

  Voor lichtadvies voor uw badkamer gaat u naar Hollandplafond in Woerden. Wij leveren strakke plafondoplossingen waarin verlichting is geïntegreerd. Onze spanplafonds worden namelijk volledig op maat gemaakt. Hierdoor sluiten de afmetingen perfect aan op wat de ruimte nodig heeft en zit erop exact de juiste plaats een uitsnede voor de bestaande verlichting of om nieuwe verlichting te installeren.

  Vraag een offerte aan

  Professioneel lichtadvies voor uw badkamer op basis van uw wensen

  Rekent u op ons bedrijf voor lichtadvies voor uw badkamer? Dan bent u verzekerd van uitstekende service en advies op maat. We bieden verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een spanplafond met ledverlichting of indirecte verlichting door middel van een lichtkoof. Ook inbouwspots zijn een veel gekozen optie in badkamers. Op basis van uw wensen voorzien we u van lichtadvies en zorgen we ervoor dat uw badkamer volledig naar smaak is. Wilt u naast uw badkamer lichtadvies voor uw keuken of woonkamer? Ook dan kunt u bij ons terecht! We staan zowel klaar voor particulieren als bedrijven. Dankzij de veelzijdigheid zijn onze spanplafonds met geïntegreerde verlichting namelijk ook toe te passen in onder andere winkels, horecazaken en kantoorpanden.

  Impressie van badkamer met spanplafond met verlichting

  Maak een afspraak bij u thuis of in onze showroom

  Als u lichtadvies wilt voor uw badkamer, dan komen we graag bij u op locatie langs. Zo kunnen we u van het best mogelijke advies voorzien. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom. Bekijk zeker eens onze impressies om inspiratie op te doen voor uw situatie.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78