Woonkamer met spanplafond en verlichting

Lichtplan woonkamer

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Lichtplan voor uw woonkamer

  Wilt u een plafond met lichtplan op maat laten maken voor uw woonkamer in regio Woerden of Utrecht? Dan staat Hollandplafond uit Woerden graag voor u klaar. Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in spanplafonds die op maat worden gemaakt. Hierbij wordt gelet op de afmetingen van uw huidige plafond en de plaatsing van verlichting. Dit wordt naadloos in het plafond verwerkt. Het resultaat is een net afgewerkt plafond waarin het lichtplan van uw woonkamer in bijvoorbeeld Utrecht of Woerden uitstekend tot zijn recht komt.

  Vraag een offerte aan

  Een lichtplan op maat laten maken voor uw woonkamer

  U schakelt Hollandplafond in voor het laten maken van een lichtplan voor uw woonkamer. We voorzien u graag van lichtadvies voor uw woonkamer, afgestemd op uw wensen. Wilt u de bestaande verlichting in uw woonkamer laten integreren in het spanplafond of kiest u voor nieuwe verlichtingselementen, zoals spotjes of ledverlichting? Het is allemaal mogelijk! U profiteert bij ons van maatwerk waarbij de snoeren en rails van de verlichting, die normaal gesproken langs het plafond lopen, volledig worden weggewerkt. Zo krijgt u een prachtig afgewerkt plafond in uw woonkamer op basis van uw lichtplan.

  Impressie spanplafond in woonkamer met verlichting

  Eenvoudige installatie die vaak al binnen één dag plaatsvindt

  Onze plafonds bestaan uit een op maat gemaakte kunststof doek dat op een profiel wordt gespannen. Hierdoor is installatie heel eenvoudig en zijn we vaak al binnen één dag klaar, ook wanneer u verlichting in uw woonkamer wilt laten integreren op basis van het lichtplan. Daarnaast hoeft u geen meubels aan de kant te zetten en zit u niet met rommel, omdat de montage vlekkeloos verloopt. Bovendien kunt u door ons niet alleen een lichtplan voor uw woonkamer laten maken, maar zijn we er ook voor:

  Impressie van woonkamer met spanplafond met verlichting

  Bekijk de impressies voor inspiratie over een lichtplan op maat

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een plafond op maat te laten maken, waarin het lichtplan van uw woonkamer naadloos is verwerkt? Neem contact met ons op. Bekijk ook alvast de impressies voor een indruk van de mogelijkheden, voordat u een lichtplan voor uw woonkamer door onze experts laat maken.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78