Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Naadloos plafondsysteem

Neem contact met ons op

Een naadloos plafondsysteem zorgt voor een strak en mooi afgewerkt geheel. Het systeem bestaat uit een speciaal kunststof doek dat onder uw huidige plafond wordt gespannen. We maken het vast op profielen, waardoor een naadloos geheel ontstaat. Hollandplafond uit Woerden, in regio Utrecht, levert volledig op maat gemaakte, hoogwaardige spanplafonds voor elke ruimte en elk soort interieur. Plaatsing is vaak binnen een dag te realiseren, zodat u snel geniet van alle voordelen die een naadloos plafondsysteem te bieden heeft. Onze systemen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij u de keuze heeft uit een groot aantal kleuren of zelfs uw eigen print- of fotomotieven. Daarnaast is het mogelijk om met een naadloos plafondsysteem ook akoestisch te isoleren. Een akoestisch plafondsysteem reduceert galm en vermindert geluidoverlast van boven. Onbewust is het geluid in een ruimte namelijk van grote invloed op uw leef- en woongenot.

Een naadloos plafondsysteem voor elke ruimte

Dit type plafondsysteem is door ons in elke ruimte in uw woning of pand te plaatsen. Ook in vochtige ruimtes, zoals in de badkamer, is een spanplafond een uitstekende oplossing, omdat het onder invloed van vocht of warmte niet vervormt en er altijd zo goed als nieuw uit blijft zien. Het plafond is vochtwerend, verkleurt niet, scheurt nooit en kent geen blaasvorming. Een spanplafond kan bovendien zowel in nieuwbouwwoningen, tijdens verbouwingen in bestaande woningen of bij renovaties worden toegepast. In bijna alle gevallen zijn we binnen een dag klaar en geniet u van een perfect plafond en tegelijkertijd een optimale akoestiek. Elk naadloos plafondsysteem is indien gewenst af te werken met verlichting, zoals inbouwspots of andere verlichtingselementen. Ook luidsprekers, ventilatieroosters en sierlijsten kunnen we probleemloos in het plafondsysteem integreren.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat een naadloos spanplafond installeren voor een mooi geheel

We helpen u graag met het realiseren van een mooi strak en naadloos plafondsysteem. Kijk bij de impressies om voorbeelden te zien van wat er allemaal mogelijk is. Naast plafonds helpen we u ook graag met het monteren van naadloze spanwanden om het geheel helemaal af te maken. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Bel ons op telefoonnummer 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?