Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Naadloos plafondsysteem

Neem contact met ons op

Een naadloos plafondsysteem zorgt voor een strak en mooi afgewerkt geheel. Het systeem bestaat uit een speciaal kunststof doek dat onder uw huidige plafond wordt gespannen. We maken het vast op profielen, waardoor een strak en mooi afgewerkt geheel ontstaat. Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, levert volledig op maat gemaakte, hoogwaardige spanplafonds. Plaatsing is vaak binnen een dag te realiseren, zodat u snel geniet van alle voordelen dat een naadloos plafondsysteem te bieden heeft.

Een naadloos plafondsysteem voor elke ruimte

Dit type plafondsysteem is door ons in elke ruimte in uw woning of pand te plaatsen. Ook in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, is een spanplafond een uitstekende oplossing. Het plafond vervormt namelijk niet door warmte en vocht en blijft er altijd zo goed als nieuw uitzien. Daarnaast is het plafond vochtwerend, verkleurt het niet, scheurt het nooit en kent het geen blaasvorming. Een spanplafond kan in nieuwbouwwoningen, tijdens verbouwingen in bestaande woningen toegepast worden. Daarnaast is dit ook mogelijk bij renovaties. Elk naadloos plafondsysteem is indien gewenst af te werken met verlichting, zoals inbouwspots of andere verlichtingselementen.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat een spanplafond installeren voor een mooi geheel

We helpen u met ons bedrijf graag met het realiseren van een mooi en strak plafondsysteem. Bekijk onze impressies en zie wat er allemaal mogelijk is! Wilt u meer informatie over een van onze producten of diensten ontvangen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0348 – 751 323 of stuur een e-mail naar info@hollandplafond.com.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?