Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Naadloos plafondsysteem

Neem contact met ons op

Een naadloos plafondsysteem zorgt voor een strak en mooi afgewerkt geheel. Het systeem bestaat uit een speciaal kunststof doek dat onder uw huidige plafond wordt gespannen. We maken het vast op profielen, waardoor een strak en mooi afgewerkt geheel ontstaat. Hollandplafond uit Woerden levert volledig op maat gemaakte hoogwaardige plafonds. Plaatsing is vaak binnen een dag te realiseren, zodat u snel profiteert van alle voordelen dat een naadloos plafond te bieden heeft.

Een naadloos plafondsysteem voor elke ruimte

Een naadloos plafond is geschikt voor iedere ruimte. Een spanplafond is ook voor vochtige ruimtes een geschikte keuze. Het plafond vervormt namelijk niet door warmte en vocht, waardoor het er altijd goed uitziet. Ook is het plafond vochtwerend, verkleurt het niet, scheurt het nooit en kent het geen blaasvorming. Een akoestisch plafond creëert een naadloos oppervlak en zorgt voor een akoestisch comfort. Een naadloos plafondsysteem is geschikt voor zowel woningen als kantoorpanden. U kunt kiezen voor een spanplafond in nieuwbouwwoningen, maar ook in renovaties. Elk naadloos plafondsysteem is indien gewenst af te werken met verlichting, zoals inbouwspots of andere verlichtingselementen.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat een plafond zonder naad installeren voor een mooi geheel

We helpen u graag met het realiseren van een mooi en strak naadloos plafondsysteem. Bekijk onze impressies en doe inspiratie op voor uw eigen ruimte! Onze specialisten installeren snel een naadloos plafond voor u, zodat u geniet van een strakke uitstraling. Neem snel contact met ons op bij interesse in dit plafondsysteem.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?