Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Naadloos plafondsysteem

Neem contact met ons op

Een naadloos plafondsysteem zorgt voor een strak en mooi afgewerkt geheel. Het systeem bestaat uit een speciaal kunststof doek dat onder uw huidige plafond wordt gespannen. We maken het vast op profielen, waardoor een strak en mooi afgewerkt geheel ontstaat. Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, levert volledig op maat gemaakte, hoogwaardige spanplafonds. Plaatsing is vaak binnen een dag te realiseren, zodat u snel geniet van alle voordelen die een naadloos plafondsysteem te bieden heeft.

Een naadloos plafondsysteem voor elke ruimte

Dit type plafondsysteem is door ons in elke ruimte in uw woning of pand te plaatsen. Ook in vochtige ruimtes, zoals in de badkamer, is een spanplafond een uitstekende oplossing. Het plafond vervormt namelijk niet door warmte en vocht en blijft er altijd zo goed als nieuw uitzien. Daarnaast is het plafond vochtwerend, verkleurt niet, scheurt nooit en kent geen blaasvorming. Een spanplafond kan bovendien zowel in nieuwbouwwoningen, tijdens verbouwingen in bestaande woningen of bij renovaties worden toegepast. Elk naadloos plafondsysteem is indien gewenst af te werken met verlichting, zoals inbouwspots of andere verlichtingselementen.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat een spanplafond installeren voor een mooi geheel

We helpen u graag met het realiseren van een mooi strak en naadloos plafondsysteem. Bekijk onze impressies en zie wat er allemaal mogelijk is! Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?