Impressie spanplafond in woonkamer met verlichting

Plafond in 1 dag

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Wilt u een nieuw plafond dat binnen 1 dag klaar is en weten wat de kosten hiervoor zijn? Wij vertellen u graag meer over een plafond dat binnen 1 dag klaar is, inclusief prijzen. De kosten van een nieuw plafond dat binnen 1 dag klaar is, hangt namelijk af van een aantal factoren, bijvoorbeeld de kleur en meting. De specialisten van Hollandplafond uit Woerden kunnen binnen 1 dag voor u een nieuw plafond realiseren, zonder dat de kosten daarvan te hoog oplopen.

  Vraag een offerte aan

  Een nieuw plafond realiseren dat binnen 1 dag klaar is tegenover lage kosten

  Met een spanplafond geniet u ban een nieuw plafond dat binnen 1 dag klaar is. Door een speciaal kunststoffen doek onder het huidige plafond te spannen, is uw nieuwe plafond snel klaar. Dit gebeurt zonder rommel en overlast en met een strakke afwerking. Er ontstaat een naadloos geheel met akoestische eigenschappen. De kosten van een spanplafond van ons bedrijf zijn erg voordelig. De prijzen van een plafond in 1 dag kunnen variëren. De kosten van een plafond in een dag hangen bijvoorbeeld af van welke RAL-kleuren u wenst en of u bijvoorbeeld uw plafond wilt laten bedrukken met een afbeelding of motief naar keuze. Ook hangen de prijzen van een plafond in 1 dag af of u ingebouwde spots of andere verlichting wilt laten bijplaatsen. Wij bieden een flexibel nieuw plafond dat binnen 1 dag klaar is, zonder al te hoge kosten. We garanderen daarbij een perfect strak resultaat met een nette randafwerking en alles zonder overlast en rommel.

  Spanplafond in kapsalon met verlichting

  Een plafond voor elke ruimte

  Een vals plafond is toepasbaar in elke ruimte. U geniet van een perfect nieuw plafond dat binnen 1 dag klaar is en ervaart tegelijkertijd een optimale akoestiek, doordat galm en geluidsoverlast tot het verleden behoren. We helpen u graag met het realiseren van een plafond dat binnen 1 dag klaar is, zonder dat de prijzen hoog oplopen. Bekijk de impressies voor een indruk van de mogelijkheden.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78