Slaapkamer met spanplafond en verlichting

Plafond verlagen

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Verlaag eenvoudig een plafond

  Als u uw plafond wilt laten verlagen, zit u helemaal goed bij Hollandplafond, gevestigd in Woerden. Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een verlaagd plafond. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die er zijn als u overweegt om uw plafond te laten verlagen.

  Vraag een offerte aan

  Waarom zou u uw plafond laten verlagen?

  De meest voorkomende redenen waarom mensen kiezen voor een verlaagd plafond, is betere verlichting en of betere akoestiek. Dankzij verschillende soorten ledverlichting en inbouwspots is het mogelijk om allerlei lichtsituaties te creëren. Op deze manier kunt u een sfeervolle ruimte creëren binnen elke ruimte. U kunt ook uw plafond laten verlagen voor een betere isolatie en daardoor een beter binnenklimaat of akoestiek. Een verlaagd plafond plaatsen kan in vele gevallen een uitkomst bieden. Ook wanneer u kabels of snoeren wilt wegwerken, is uw plafond laten verlagen een zeer geschikte mogelijkheid. Daarnaast profiteert u hierbij van het voordeel dat een verlaagd plafond zorgt voor energiebesparing. Een laag plafond zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat.

  547 A8495 Pano

  Profiteer van de voordelen van een lager plafond

  Overweegt u om uw plafond te laten verlagen? Kies dan voor de expertise van de specialisten van Hollandplafond. Wij hebben al ruime ervaring met het verlagen van verschillende soorten plafonds. Dit maakt ons de geschikte partner. Neem daarom snel contact met ons op om de mogelijkheden in uw huidige situatie te bespreken. Wij staan u graag te woord.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323