Woonkamer met spanplafond en verlichting

Plafond vernieuwen

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Plafond vernieuwen

  Als u uw plafond wilt vernieuwen of wilt laten renoveren, is een spanplafond van Hollandplafond uit Woerden een uitstekend idee. Dit plafond bestaat uit sterke hoogwaardige kunststof, die gemakkelijk kan worden bevestigd. Daarnaast creëert het een strakke uitstraling. U kunt uw plafond, bijvoorbeeld uw keukenplafond, laten vernieuwen voor een verbetering van de akoestiek. Dit zorgt voor een fijner woon- of werkklimaat.

  Vraag een offerte aan

  Uw plafond vernieuwen of renoveren voor een strakker resultaat

  Denkt u erover na om uw plafond te laten vernieuwen of renoveren? Dan is een spanplafond een uitstekend idee. U creëert zo een strakker resultaat dan met standaard betonplaten. Ook als u uw keukenplafond of badkamerplafond wilt vernieuwen, is dit een goede oplossing. Dit komt omdat u met deze plafondsoort nooit last heeft van vocht, verkleuring of scheuring. Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld uw plafond te verlagen. Dit zorgt voor meer gezelligheid in hoge ruimtes en het helpt om buizen of ander leidingwerk te verbeteren.

  Keuken met spanplafond en verlichting

  Een prachtig nieuw plafond

  Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u uw keukenplafond of ander plafond wilt vernieuwen of renoveren. Vindt u misschien het stucwerk ouderwets of past het niet bij de rest van uw interieur? Dan is het verstandig om te kiezen oor vernieuwing of renovatie. Door onze ervaring met een spanplafond, weten wij deze op een juiste manier te plaatsen. U profiteert zo van een prachtig nieuw plafond binnen 1 dag, want wij vernieuwen of renoveren uw keukenplafond of ander plafond binnen een korte periode. Genoeg redenen voor de vernieuwing van uw renovatie.

  Woonkamer met spanplafond en verlichting

  Kies voor renovatie of vernieuwing van uw plafond

  Hollandplafond is expert in het plaatsen van spanplafonds. Het renoveren of vernieuwen van een keukenplafond of ander plafond is door ons vrijwel altijd binnen slechts één dag uitvoerbaar, zonder overlast en rommel. Uw meubels kunnen zelfs in de ruimte blijven staan wanneer wij uw plafond gaan vernieuwen! Na de renovatie profiteert u van een naadloos plafond met een unieke en strakke uitstraling, wat met geen ander materiaal te bereiken is. Neem contact met ons op voor een afspraak.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323