Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Plafond vernieuwen

Neem contact met ons op

Als u uw plafond wilt vernieuwen of wilt laten renoveren, is een spanplafond van Hollandplafond uit Woerden een uitstekend idee. Dit plafond bestaat uit sterke hoogwaardige kunststof, die gemakkelijk kan worden bevestigd. Daarnaast creëert het een strakke uitstraling. U kunt uw plafond, bijvoorbeeld uw keukenplafond, laten vernieuwen voor een verbetering van de akoestiek. Dit zorgt voor een fijner woon- of werkklimaat.

Uw plafond vernieuwen of renoveren voor een strakker resultaat

Denkt u erover na om uw plafond te laten vernieuwen of renoveren? Dan is een spanplafond een uitstekend idee. U creëert zo een strakker resultaat dan met standaard betonplaten. Ook als u uw keukenplafond of badkamerplafond wilt vernieuwen, is dit een goede oplossing. Dit komt omdat u met deze plafondsoort nooit last heeft van vocht, verkleuring of scheuring. Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld uw plafond te verlagen. Dit zorgt voor meer gezelligheid in hoge ruimtes en het helpt om buizen of ander leidingwerk te verbeteren.

Een prachtig nieuw plafond

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u uw keukenplafond of ander plafond wilt vernieuwen of renoveren. Vindt u misschien het stucwerk ouderwets of past het niet bij de rest van uw interieur? Dan is het verstandig om te kiezen oor vernieuwing of renovatie. Door onze ervaring met een spanplafond, weten wij deze op een juiste manier te plaatsen. U profiteert zo van een prachtig nieuw plafond binnen 1 dag, want wij vernieuwen of renoveren uw keukenplafond of ander plafond binnen een korte periode. Genoeg redenen voor de vernieuwing van uw renovatie.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Kies voor renovatie of vernieuwing van uw plafond

Hollandplafond is expert in het plaatsen van spanplafonds. Het renoveren of vernieuwen van een keukenplafond of ander plafond is door ons vrijwel altijd binnen slechts één dag uitvoerbaar, zonder overlast en rommel. Uw meubels kunnen zelfs in de ruimte blijven staan wanneer wij uw plafond gaan vernieuwen! Na de renovatie profiteert u van een naadloos plafond met een unieke en strakke uitstraling, wat met geen ander materiaal te bereiken is. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?