Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Plafond vernieuwen

Neem contact met ons op

Een spanplafond is een ideale manier om een bestaand plafond te vernieuwen. Het plafond bestaat uit een kunststof doek dat op een profiel aan uw plafond wordt bevestigd. Op die manier ontstaat een naadloos plafond met een zeer strakke uitstraling. Het interieur van uw woonkamer, keuken, badkamer of bedrijfsruimte krijgt zo direct een volledig nieuwe look. Een plafond renoveren met een spanplafond zorgt bovendien voor een aanzienlijke verbetering in de akoestiek. Galm en echo worden namelijk verminderd, waardoor een ruimte minder hol klinkt. Dit is voor een groot gedeelte en onbewust bepalend voor uw woon- of werkgenot. Een plafond vernieuwen of renoveren met behulp van een gespannen doek zorgt ervoor dat geluiden in het doek worden geabsorbeerd.

Een plafond vernieuwen door er een doek overheen te laten plaatsen

Overweegt u uw plafond te renoveren of heeft u net de sleutel gekregen van uw nieuwbouwwoning? In beide gevallen kunt u met een spanplafond uw plafond vernieuwen. Zelfs in nieuwbouwwoningen bereikt u, door het bestaande plafond te vernieuwen, een strakker resultaat dan de standaard betonplaten, die vaak zichtbare naden en een vrij grove afwerking hebben. Ook in de badkamer of keuken is uw plafond vernieuwen een uitstekend idee. In keukens verdwijnt vetaanslag direct en in de badkamer geniet u van een strak ogend plafond zonder schimmelvorming of verkleuring. Een spanplafond is ongevoelig voor zowel vocht als verkleuring, scheurt nooit en verlichting is perfect in het gespannen doek te integreren.

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Kies ervoor om uw plafond te renoveren met onze hulp

Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, is expert in het plaatsen van spanplafonds. Bekijk de impressies om te zien hoe het plafond er na het renoveren uitziet. Een volledige plafondrenovatie is door ons vrijwel altijd binnen slechts één dag uitvoerbaar, zonder overlast en rommel. Uw meubels kunnen zelfs gewoon in de ruimte blijven staan! Na de montage geniet u direct van een naadloos plafond met een unieke en strakke uitstraling die met geen ander materiaal te bereiken is. We maken graag een passende oplossing op maat voor u. Neem voor een vrijblijvende offerte of meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0348 – 751 323.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?