Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Plafond vernieuwen

Neem contact met ons op

Een spanplafond is een ideale manier om een bestaand plafond te vernieuwen. Het systeem bestaat uit een kunststof doek dat op een profiel aan uw plafond wordt bevestigd. Op deze manier ontstaat er een naadloos plafond met een zeer strakke uitstraling. Een plafond renoveren met een spanplafond zorgt bovendien voor een aanzienlijke verbetering in de akoestiek. Galm en echo worden namelijk verminderd, waardoor een ruimte minder hol klinkt. Geluiden worden in het doek geabsorbeerd. Door deze verbetering van de akoestiek verbetert u uw woon- of werkgenot aanzienlijk.

Uw plafond vernieuwen voor een strakker resultaat

Wanneer u uw plafond wilt renoveren, kunt u deze het best vernieuwen met een spanplafond. Dit plafond heeft verschillende toepassingen. U bereikt hiermee in nieuwbouwwoningen een strakker resultaat dan met standaard betonplaten. Ook in de badkamer of keuken is het renoveren van uw plafond een uitstekend idee. In keukens verdwijnt vetaanslag direct en in de badkamer geniet u van een naadloos plafond zonder schimmelvorming of verkleuring. Een spanplafond is ongevoelig voor zowel vocht als verkleuring en scheurt nooit. Daarnaast kunt u uw verlichting perfect in het gespannen doek integreren. Genoeg redenen om uw plafond te vernieuwen!

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Kies ervoor om uw plafond te renoveren met onze hulp

Hollandplafond uit Woerden, nabij Utrecht, is expert in het plaatsen van spanplafonds. Het renoveren van een plafond is door ons vrijwel altijd binnen slechts één dag uitvoerbaar, zonder overlast en rommel. Uw meubels kunnen zelfs gewoon in de ruimte blijven staan wanneer wij uw plafond gaan vernieuwen! Na het renoveren geniet u direct van een naadloos plafond met een unieke en strakke uitstraling, wat met geen ander materiaal te bereiken is. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0348 – 751 323 en vraag een offerte aan voor het vernieuwen van uw plafond. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@hollandplafond.com.

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Renzo, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?