Keuken met spanplafond en verlichting

Spanplafond kosten

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • De kosten van een spanplafond

  Voor het plaatsen van een spanplafond lopen de kosten uiteen, maar bij Hollandplafond in Woerden, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Met onze plafonds profiteert u binnen één dag van een zeer strak ogend plafond en kunnen uw meubels tijdens de montage gewoon blijven staan. Met een spanplafond bespaart u bovendien op kosten die het (laten) renoveren van een verouderd plafond met zich meebrengen. U bereikt een naadloos resultaat, doordat het bestaande plafond volledig aan het zicht is onttrokken. Daarnaast geniet u van een volledig onderhoudsvrij geheel. Doordat we transparant zijn en de beste prijs bieden, heeft u geen onverwachte kosten als u een spanplafond laat plaatsen in uw badkamer of woonkamer. Vraag ook zeker een offerte aan voor de prijs van uw spanplafond in bijvoorbeeld de badkamer of woonkamer!

  Vraag een offerte aan

  Een spanplafond in uw badkamer of woonkamer: wat zijn de kosten?

  De uiteindelijke prijs per vierkante meter voor een spanplafond in bijvoorbeeld uw badkamer of woonkamer, is grotendeels afhankelijk van uw wensen. Het begint bij kosten van ongeveer € 87,- per vierkante meter voor een standaard spanplafond en € 90,- tot € 100,- voor een spanplafond met uw eigen print. Voor een akoestisch spanplafond rekent u op een prijs van € 107,- per vierkante meter. Een spanplafond in de badkamer begint bij € 180 per vierkante meter. Daarnaast heeft dit spanplafond ook uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Zoals u ziet is de prijs voor een spanplafond redelijk vergelijkbaar met een kwalitatief gestuukt plafond in uw badkamer, woonkamer of andere ruimte. Het verschil is dat u bij een spanplafond geen kosten hoeft te maken voor sausen, stucwerk, gipsplaten of andere plafondbekleding. Ontdek snel de kosten voor een spanplafond in uw badkamer en vraag een offerte aan!

  Woonkamer met spanplafond en verlichting

  Laat een spanplafond plaatsen tegen een aantrekkelijke prijs

  Wilt u graag een offerte op maat om erachter te komen wat de prijs is voor een spanplafond in uw badkamer of woonkamer? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Voor elke ruimte is er een passende oplossing met een perfect glad resultaat en een nette randafwerking mogelijk. Indien gewenst werken we met een plafondkleur naar keuze óf verwerken we een print- of fotomotief op het doek. Daarnaast kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uw nieuwe spanplafond laten voorzien van akoestische bekleding. Bekijk onze impressies of vraag meteen een offerte aan.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323