Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

De kosten van een spanplafond

Neem contact met ons op

Voor het plaatsen van een spanplafond lopen de kosten uiteen, maar bij Hollandplafond in Woerden (nabij Utrecht) kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Met onze plafonds geniet u binnen één dag van een zeer strak ogend plafond en kunnen uw meubels tijdens de montage gewoon blijven staan. Met een spanplafond bespaart u bovendien op kosten die het zelf (laten) renoveren van een verouderd plafond met zich meebrengen. U bereikt een naadloos resultaat, doordat het bestaande plafond volledig aan het zicht is onttrokken. Daarnaast geniet u van een volledig onderhoudsvrij geheel. Doordat we transparant zijn en de beste prijs bieden, heeft u geen onverwachte kosten achteraf. Vraag ook zeker een offerte aan voor de prijs van uw spanplafond in bijvoorbeeld de badkamer!

Een spanplafond inclusief snelle montage binnen één dag: wat zijn de kosten?

De uiteindelijke prijs per vierkante meter voor een spanplafond in bijvoorbeeld uw badkamer, is grotendeels afhankelijk van uw wensen. Het begint bij kosten van ongeveer € 60,- tot € 70,- per vierkante meter voor een standaard spanplafond (pvc of polyester doek) en € 90,- tot € 100,- voor een spanplafond met uw eigen print. Voor een akoestisch spanplafond rekent u op een prijs van €100,- tot € 130,- per vierkante meter. Daarnaast heeft dit akoestisch spanplafond ook uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Zoals u ziet is de prijs voor een spanplafond redelijk vergelijkbaar met een kwalitatief gestuukt plafond in uw badkamer of andere ruimte. Het verschil is dat u bij een spanplafond geen kosten hoeft te maken voor sausen, stucwerk, gipsplaten of andere plafondbekleding. Ontdek snel de prijs voor een spanplafond in uw badkamer en vraag een offerte aan!

Waarom kiezen voor Holland Plafond?

Krijg een kopje koffie
Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één
Wij spelen in op uw wensen

Laat een spanplafond plaatsen tegen een aantrekkelijke prijs

Wilt u graag een offerte op maat om erachter te komen wat de prijs is voor een spanplafond in uw keuken, badkamer, slaapkamer of misschien zelfs uw bedrijfspand? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Voor elke ruimte is er een passende oplossing met een perfect glad resultaat en een nette randafwerking mogelijk. Indien gewenst werken we met een plafondkleur naar keuze óf verwerken we een print- of fotomotief op het doek. Daarnaast kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uw nieuwe spanplafond laten voorzien van extra akoestische isolatie. Neem voor meer informatie over de prijs van een spanplafond, bijvoorbeeld in uw badkamer, contact met ons op via 0348 – 751 323 of stuur een e-mail naar info@hollandplafond.com en vraag een offerte aan!

Bezoek de showroom

Maak hier uw afspraak
    Het komt helaas wel is voor dat onze mail in de spambox terecht komt. Houdt daarom uw spambox goed in de gaten!

    Adviseur Jasper, aangenaam
    Vragen? Bel 0348 - 751 323

    Werken bij Hollandplafond?