Impressie van kantoor met spanplafond

Wolkenplafond

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Plaats een wolkenplafond in uw ruimte

  Met een wolkenplafond creëert u een uniek plafond. Dit plafond bestaat uit een verlichte afbeelding in het systeemplafond. Over het algemeen bestaat de afbeelding uit wolken, die op het plafond worden geplaatst. De afbeeldingen kunnen verschillen. Welke vorm u ook kiest, u creëert gegarandeerd een rustige en ontspannen sfeer in het interieur van uw woning of bedrijf. Kortom, een wolkenplafond van Hollandplafond in Woerden is een echte sfeermaker.

  Vraag een offerte aan

  Een prachtig wolkenplafond creëert een unieke sfeer

  Wij kunnen voor u gemakkelijk een plafond bedrukken met print. In ons aanbod vindt u de mogelijkheid van een compleet plafond met de opdruk van een blauwe lucht met wolken. Kies voor een standaard wolkenplafond, of lever een eigen idee aan. Bij ons profiteert u altijd van een plafond op maat gemaakt. Het plafond bestaat uit kunststof plafondpanelen dat naadloos wordt gespannen. Als u kiest voor wolken op uw plafond, geniet u te allen tijde van een rustig interieur. Het creëert een rustige omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen. Kies voor dit spanplafond in Bodegraven of elders in Nederland.

  Impressie van kantoor met spanplafond

  Creëer een rustig plafond

  Wilt u ook wolken op uw plafond laten plaatsen? Schakel dan onze experts in voor het realiseren van een wolkenplafond op maat. Bekijk bij de impressies om inspiratie op te doen en neem contact met ons op als u interesse heeft. Wij gaan voor u aan de slag om een plafond op maat te maken. Zo geniet u snel van uw rustige plafond met wolken.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323