Badkamer met spanplafond en verlichting

Zwevend plafond

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Werk je ruimte strak af met een zwevend plafond

  Een zwevend plafond is de perfecte manier om een ruimte stijlvol en strak af te werken. Een spanplafond is een kunststof doek dat op een profiel aan uw plafond wordt gespannen. Hierdoor ontstaat een vloeiend en naadloos geheel, waardoor de uitstraling van uw interieur of bedrijf direct sterk verbetert. Hollandplafond uit Woerden heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van spanplafonds en helpt u graag een zwevend plafond te plaatsen.

  Vraag een offerte aan

  Een spanplafond is een perfect zwevend plafond

  Een spanplafond is niet alleen ideaal in kantoren, maar ook in de woonkamer, keuken en badkamer van uw woning komt een zwevend plafond goed tot zijn recht. Bovendien kunt u alle soorten verlichtingselementen, zoals halogeenspots of leds, ventilatieroosters en andere veelvoorkomende zaken, eenvoudig in het plafond laten integreren. Een spanplafond is vochtbestendig, scheurt en verkleurt niet en blijft onder alle omstandigheden strak. Met een spanplafond geeft u uw woning direct een opfrisbeurt.

  Keuken met spanplafond en verlichting

  Laat een zwevend plafond door ons plaatsen

  We monteren met ons bedrijf het plafond op slechts enkele centimeters van het bestaande plafond, waardoor u vrijwel geen hoogte verliest. Na plaatsing, die in bijna alle gevallen binnen één dag te realiseren is, profiteert u direct van een zeer strak ogend plafond. De oneffenheden en imperfecties in uw oude plafond zijn totaal onzichtbaar geworden en uw woning of kantoor lijkt weer helemaal als nieuw. Bekijk voor voorbeelden onze impressies of neem contact met ons op.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78