Toepassing Spanplafond in nieuwbouw woningen

Nieuwbouw

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Een spanplafond in uw nieuwbouw plaatsen

  Wilt u een spanplafond plaatsen in uw nieuwbouw? Bij Hollandplafond in Woerden is het mogelijk. Bij het kopen, bouwen of inrichten van uw nieuwbouwwoning komt u vaak voor veel keuzes te staan. Wij denken met u mee en bieden u met onze hoogwaardige spanplafonds en verlichting een zeer geschikte oplossing die geschikt is als nieuwbouwplafond.

  Vraag een offerte aan

  Waarom een spanplafond laten plaatsen in een nieuwbouw?

  Een nieuwbouwwoning wordt nagenoeg altijd opgeleverd met kale plafonds bestaande uit betonplaten. U kunt vervolgens zelf de afwerking hiervan bepalen, inclusief de keuze waar u bijvoorbeeld opbouwverlichting of spots wilt plaatsen. Dat is soms lastig, omdat u de nieuwbouwwoning nog niet heeft ingericht. Een spanplafond als nieuwbouwplafond biedt een uitstekende oplossing. Onze spanplafonds geven een visueel beeld van een perfect gestuukt plafond. Het plafond is vrijwel altijd naadloos en onderhoudsvrij. Ook absorbeert een spanplafond de galmte uit de nieuwbouw. Het materiaal is bovendien schimmelwerend; ideaal voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer of keuken!

  Toepassing Spanplafond in nieuwbouw woningen

  Een nieuwbouwplafond laten plaatsen

  Op de dag van de montage van het nieuwbouwplafond helpen wij u met het bepalen waar u precies de verlichting wilt hebben. Een spanplafond in een nieuwbouw realiseren wij al op drie cm inbouwdiepte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Het prettige is dat wij een plafond vaak al binnen één dag monteren.

  Woonkamer met spanplafond en verlichting

  Effectieve, duurzame en onderhoudsvrije oplossing

  Zoekt u naar een effectieve, duurzame en onderhoudsvrije oplossing voor uw plafond in uw nieuwbouw? Laat dan de stukadoor en spackspuiter achterwege en maak het uzelf gemakkelijk. Kies voor een nieuwbouwplafond van Hollandplafond. Neem contact met ons op bij interesse in een plafond voor uw nieuwbouwwoning.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323