Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Een spanplafond in uw nieuwbouw woning plaatsen

Een spanplafond plaatsen in uw nieuwbouw woning? Bij Hollandplafond is het mogelijk. Bij het kopen, bouwen of inrichten van uw nieuwbouw woning komt u vaak voor veel keuzes te staan. Wij denken met u mee en bieden u met onze hoogwaardige spanplafonds en verlichting een zeer geschikte oplossingen.

Waarom een spanplafond in een nieuwbouw woning
Een nieuwbouw woning wordt nagenoeg altijd opgeleverd met kale plafonds bestaande uit beton platen. U kan vervolgens zelf de afwerking hiervan bepalen, inclusief de keuze van waar u bijvoorbeeld opbouwverlichting of spots wilt plaatsen. Dat is soms lastig, omdat u de nieuwbouw woning nog niet heeft ingericht.

Een spanplafond biedt een uitstekende oplossing. Onze spanplafonds geven een visueel beeld van een perfect gestuct plafond. Het plafond is vrijwel altijd naadloos en onderhoudsvrij. Ook absorbeert een spanplafond de galmte uit de nieuwbouw woning. Het materiaal is bovendien schimmel werend. Ideaal dus ook voor vochtige ruimtes zoals uw nieuwbouw badkamer!

Spanplafond inclusief verlichting in nieuwbouw
Op de dag van de montage van het spanplafond helpen wij u met het bepalen waar u precies de verlichting wilt hebben. Een spanplafond in een nieuwbouw woning realiseren wij al op 3 cm. inbouwdiepte. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Het prettige is dat wij een spanplafond vaak al binnen 1 dag monteren.

Effectieve, duurzame en onderhoudsvrije oplossing
Zoekt u naar een effectieve, duurzame en onderhoudsvrije oplossing voor uw plafonds in uw nieuwbouw woning? Laat dan de stucadoor en spack spuiter achterwege en maak het uzelf makkelijk. Kies voor een spanplafond van Holland Plafond. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een afspraak op locatie of vraag online uw vrijblijvende offerte aan.

Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323