Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Een spanplafond in uw nieuwbouw plaatsen

Wilt u een spanplafond plaatsen in uw nieuwbouw? Bij Hollandplafond in Woerden is het mogelijk. Bij het kopen, bouwen of inrichten van uw nieuwbouwwoning komt u vaak voor veel keuzes te staan. Wij denken met u mee en bieden u met onze hoogwaardige spanplafonds en verlichting een zeer geschikte oplossing die geschikt is als nieuwbouwplafond.

Waarom een spanplafond laten plaatsen in een nieuwbouw?

Een nieuwbouwwoning wordt nagenoeg altijd opgeleverd met kale plafonds bestaande uit betonplaten. U kunt vervolgens zelf de afwerking hiervan bepalen, inclusief de keuze waar u bijvoorbeeld opbouwverlichting of spots wilt plaatsen. Dat is soms lastig, omdat u de nieuwbouwwoning nog niet heeft ingericht. Een spanplafond als nieuwbouwplafond biedt een uitstekende oplossing. Onze spanplafonds geven een visueel beeld van een perfect gestuukt plafond. Het plafond is vrijwel altijd naadloos en onderhoudsvrij. Ook absorbeert een spanplafond de galmte uit de nieuwbouw. Het materiaal is bovendien schimmelwerend; ideaal voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer of keuken!

Een nieuwbouwplafond laten plaatsen

Op de dag van de montage van het nieuwbouwplafond helpen wij u met het bepalen waar u precies de verlichting wilt hebben. Een spanplafond in een nieuwbouw realiseren wij al op drie cm inbouwdiepte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Het prettige is dat wij een plafond vaak al binnen één dag monteren.

Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?