Kantoor Hollandplafond

Naadloos plafondsysteem

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Een naadloos plafondsysteem installeren

  Een naadloos plafondsysteem zorgt voor een strak en mooi afgewerkt geheel. Het systeem bestaat uit een speciaal kunststof doek dat onder uw huidige plafond wordt gespannen. We maken het vast op profielen, waardoor een strak en mooi afgewerkt geheel ontstaat. Hollandplafond uit Woerden levert volledig op maat gemaakte hoogwaardige plafonds. Plaatsing is vaak binnen een dag te realiseren, zodat u snel profiteert van alle voordelen dat een naadloos plafond te bieden heeft.

  Een naadloos plafondsysteem voor elke ruimte

  Een naadloos plafond is geschikt voor iedere ruimte. Een spanplafond is ook voor vochtige ruimtes een geschikte keuze. Het plafond vervormt namelijk niet door warmte en vocht, waardoor het er altijd goed uitziet. Ook is het plafond vochtwerend, verkleurt het niet, scheurt het nooit en kent het geen blaasvorming. Een akoestisch plafond creëert een naadloos oppervlak en zorgt voor een akoestisch comfort. Een naadloos plafondsysteem is geschikt voor zowel woningen als kantoorpanden. U kunt kiezen voor een spanplafond in nieuwbouwwoningen, maar ook in renovaties. Elk naadloos plafondsysteem is indien gewenst af te werken met verlichting, zoals inbouwspots of andere verlichtingselementen.

  Impressie van kantoor met spanplafond

  Laat een plafond zonder naad installeren voor een mooi geheel

  We helpen u graag met het realiseren van een mooi en strak naadloos plafondsysteem. Bekijk onze impressies en doe inspiratie op voor uw eigen ruimte! Onze specialisten installeren snel een naadloos plafond voor u, zodat u geniet van een strakke uitstraling. Neem snel contact met ons op bij interesse in dit plafondsysteem.

  Vraag offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323