Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Stop geluidsoverlast met een akoestisch spanplafond

Een akoestisch systeemplafond of spanplafond is de ideale oplossing voor wie te maken heeft met geluidsoverlast en galm. Eén van de redenen van geluidsoverlast is een slechte akoestiek. Hollandplafond helpt u met diverse akoestische oplossingen. Door het plaatsen van een akoestisch systeem- of spanplafond van Clipso verdwijnt de galm uit verschillende ruimtes, zoals uw woonkamer. Dit speciaal ontwikkelde spanplafond draagt bij tot een goede akoestiek van uw omgeving en zorgt voor optimaal woon- en leefgenot. Plaatsing van dergelijke akoestische oplossingen kan vaak al binnen één dag.

Hoe werkt een akoestisch systeemplafond?

Wanneer u kiest voor een akoestisch systeem- of spanplafond, profiteert u van een plafond dat geluiden absorbeert. Een akoestisch spanplafond bestaat uit een kunststof doek dat over uw plafond wordt gespannen en met speciale profielen wordt vastgezet. Als u een akoestisch spanplafond plaatst, is het kunststof doek dat wordt gebruikt voorzien van een extra geluidsisolerende laag. Daardoor wordt geluid in de ruimte geabsorbeerd, wat de akoestiek direct verbetert. Een akoestisch systeemplafond bestaat uit akoestische panelen voor het plafond. Deze akoestische panelen voor het plafond zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten en voor verschillende toepassingen. Enkele voordelen van akoestische panelen aan het plafond en een akoestisch spanplafond zijn:

  • Optimaal wooncomfort
  • Plaatsing vaak in al binnen één dag
  • Naast akoestisch ook thermisch isolerend
  • Ook geschikt in vochtige ruimtes
  • Aangepast aan uw behoeften
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding

Akoestische oplossingen op maat

Indien gewenst plaatsen we een akoestisch spanplafond in combinatie met verlichting of speciale afwerkingen. U kunt zelfs kiezen voor een plafond of wand met een design of print op maat. Het akoestische spanplafond is toepasbaar in alle soorten ruimtes: van badkamers tot slaapkamer, maar ook in bedrijfsruimten zoals kantoren, winkels, restaurants, hotels en ziekenhuizen.

Adviseur Jasper, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323