Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Akoestisch spanplafond

Een akoestisch spanplafond laten plaatsen is de ideale oplossing voor wie te maken heeft met geluidsoverlast en galm. Een van de redenen van geluidsoverlast is een slechte akoestiek bij uw spanplafond. Hollandplafond uit Woerden helpt u met diverse oplossingen. Door het laten plaatsen van een akoestisch spanplafond van Clipso, losse akoestische panelen of doeken voor uw plafond, verdwijnt de galm uit de ruimte. Dit speciaal ontwikkelde plafond draagt bij aan een goede akoestiek van uw omgeving en zorgt voor optimaal woon- en leefcomfort. Plaatsing van dergelijke oplossingen, zoals akoestische panelen of doeken voor het plafond, kan vaak al binnen één dag.

De voordelen van een akoestisch spanplafond laten plaatsen

Wanneer u ervoor kiest om een akoestisch spanplafond te laten plaatsen, profiteert u van een geluidsabsorberend plafond. Een akoestisch spanplafond bestaat uit kunststoffen doeken en panelen die over uw plafond worden gespannen en met speciale profielen worden vastgezet. Als u een akoestisch spanplafond gaat laten plaatsen, is het kunststof doek voorzien van een extra geluidsisolerende laag. Daardoor wordt geluid in de ruimte geabsorbeerd, wat de akoestiek van het spanplafond direct verbetert. De akoestische panelen voor het plafond zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten en geschikt voor verschillende toepassingen.

Profiteer van akoestiek bij uw spanplafond

Enkele voordelen van akoestische panelen aan het plafond en onze andere oplossingen zijn:

  • Optimaal wooncomfort;
  • Plaatsing vaak al binnen één dag;
  • Thermisch isolerend;
  • Geschikt in vochtige ruimtes;
  • Aangepast aan uw behoeften;
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding.

Indien gewenst kunt u een akoestisch spanplafond in combinatie met verlichting of speciale afwerkingen laten plaatsen. U kunt zelfs kiezen voor een plafond of akoestische wand met een design of print op maat. Het akoestische spanplafond is toepasbaar in alle soorten ruimtes.  

 

Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323

Werken bij Hollandplafond?