Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
Snelle levering en installatie
Persoonlijk contact
Vakkundige specialisten
Vrijblijvende afspraak bij u thuis
[kiyoh-klantenvertellen-stats]

Stop geluidsoverlast met een akoestisch spanplafond

Een akoestisch spanplafond is de ideale oplossing voor wie te maken heeft met geluidsoverlast. Eén van de redenen van geluidsoverlast is een slechte akoestiek. Hierbij kan Hollandplafond u helpen. Door het plaatsen van een akoestisch spanplafond van Clipso verdwijnt de galm uit de ruimte. Dit speciaal ontwikkelde akoestisch spanplafond draagt bij tot een goede akoestiek van uw omgeving en zorgt voor optimaal woon- en leefgenot.

Hoe werkt een akoestisch spanplafond?

Wanneer u kiest voor een akoestisch spanplafond, profiteert u van een spanplafond dat geluiden absorbeert. Een spanplafond bestaat uit een kunststof doek dat onder uw huidige plafond wordt gespannen en middels speciale profielen wordt vastgezet. Als u een akoestisch spanplafond plaatst, is het kunststof doek dat wordt gebruikt voorzien van een extra geluidsisolerende laag. Daardoor wordt geluid in de ruimte geabsorbeerd, wat de akoestiek direct verbetert.

Bij het plaatsen van een akoestisch spanplafond houden wij rekening met een aantal zaken, zoals het geluidsniveau gemeten in decibel, de nagalm tijd, gesproken verstaanbaarheid en de akoestische isolatie. Dankzij het Clipso akoestische spanplafond rekent u direct af met geluidsoverlast.

Voordelen akoestisch spanplafond:

– optimaal wooncomfort
– plaatsing vaak al binnen 1 dag
– naast akoestisch ook thermisch isolerend
– ook geschikt in vochtige ruimtes
– aangepast aan uw behoeften
– de beste prijs/kwaliteitverhouding

 

Indien gewenst plaatsen wij een akoestisch spanplafond in combinatie met verlichting of speciale afwerkingen. U kunt zelfs kiezen voor een plafond of wand met een design of print op maat. Het akoestische spanplafond is toepasbaar in alle soorten ruimtes. Van badkamers tot slaapkamer, maar ook in bedrijfsruimten zoals kantoren, winkels, restaurants, hotels en ziekenhuizen.

Adviseur Renzo, aangenaam
Vragen? Bel 0348 - 751 323