547 A8514 Pano 2

Recensies

Lees hier wat onze eerdere klanten vonden van de diensten van Hollandplafond

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Hieronder vindt u een selectie van onze recensies. Alle recensies lezen? Dat kan via onderstaande link.

  Bekijk alle reviews

  Rob & Annelies Snelleman

  Wij zijn uitermate tevreden met ons spanplafond met led-verlichting in onze huiskamer. Na onze reactie op een advertentie in het AD werd er zeer snel gereageerd en ontvingen wij een on-line offerte. Een van de jonge ondernemers is bij ons thuis de situatie komen bekijken en gaf ons een prima advies en tevens de tip voor een akoestisch plafond.


  Een hele goede keuze! Hun motto is: afspraak is afspraak en daaraan voldoen ze volledig. Wat een vakkennis en kwaliteit; er werd keurig en rustig gewerkt en na oplevering werd de kamer keurig opgeruimd. Kortom: VAKLUI met aandacht en wensen voor de klant; zijn voorkomend en zeer correct. Deze ondernemers zullen met hun werkwijze een prima toekomst tegemoet gaan. Wij bevelen Hollandplafond dan ook van harte aan! Rob & Annalies Snelleman

  Familie Verhoek

  We hebben naar aanleiding van een online offerte aanvraag een prachtig spanplafond laten plaatsen door Hollandplafond. We zijn zeer tevreden, en binnen een paar uur hadden ze het compleet gemonteerd inclusief inbouwspots. al met al zeer tevreden over de service en kwaliteit van de heren!! Nogmaals bedankt voor de mooie afwerking van onze badkamer!!

  Familie de Groot

  Fam. de Groot

  We zijn zeer tevreden met het spanplafond zoals geïnstalleerd door het bedrijf Hollandplafond. Ons plafond is prachtig strak geworden en de eerste indruk van bezoekers is dat het met stucwerk in plaats van met strakgespannen kunststof zijn nieuwe aanzien gekregen heeft. Zowel de medewerker die ons de offerte kwam toelichten als de twee vakmensen die het plafond hebben aangebracht, inclusief moderne led verlichting met spots (waarvoor een ruimte van enkele centimeters tussen het oude plafond en het spanplafond nodig was), maakten een deskundige indruk en hadden “hart voor hun werk”. Een aanrader!

  ITM Thai Hand Amsterdam

  We zijn heel blij met het resultaat van onze nieuwe plafonds in onze massageschool. Onze cursisten staan ook versteld van hoe mooi onze plafonds in de school zijn. Velen komen zelfs langs om foto’s te maken van de plafonds van onze massageschool. Holland Plafond staat voor professioneel, fijne service, snel en netjes. Een aanrader als je op zoek bent naar een mooi plafond

  C. C van der Linden

  Ik je wilde mede delen dat ik heel tevreden bent omtrent de werkwijze, de verkoop en de montage van mijn spanplafond voor de keuken door Hollandplafond, waarbij ik een extra compliment wil maken aan de monteurs deze hebben zowel voor de montage, de afwerking en de communicatie met mij uitstekend werk verricht.

  Fam. Schumann

  Van harte kunnen wij de firma Hollandplafond aanbevelen. Op deskundige wijze hebben zij van twee verschillende plafonds 1 strak plafond gemaakt. Inderdaad in een dag gereed. Onverwachte situaties werden in goed overleg besproken en opgelost. Gestelde vragen werden met geduld en vakkundig beantwoord. Conclusie: wij zijn trots op ons nieuwe plafond en de positieve reacties van buren en kennissen. Fam. A.Schumann

  Peter en Lourense van Dongen

  Bij het oriënterend gesprek, alsmede op de montagedag zelf, was men op de minuut nauwkeurig aanwezig. Wij zijn meer dan tevreden over Hollandplafond. De plafonds in onze badkamer, hal en toilet zien er werkelijk schitterend uit. De heren van Hollandplafond hebben gedegen werk geleverd en na afloop van hun werk zijn onze ruimtes zorgvuldig schoongemaakt en zelfs de muren werden niet overgeslagen. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

  Fam. Imminga

  Wij zijn uitermate tevreden met het plafond dat door Jasper Snoek en zijn mensen is aangebracht in onze badkamer. Tijdens de montage werd ongelukkigerwijs onze wastafel beschadigd. Deze schade werd echter naar volle tevredenheid door Jasper afgehandeld. Daarvoor wil ik graag mijn waardering kenbaar maken. Kortom: prima product EN prima after-sales-service! Graag bevelen wij Hollandplafond daarom aan!

  Fam. Janssen

  We zijn zeer tevreden met de vernieuwde hallen van ons appartementencomplex. De spanplafonds zijn prachtig strak geworden en voorzien van led verlichting met bewegingsmelders. Ook is er een nieuwe PVC vloer aangebracht door PVC-Totaal, met als resultaat prachtige nieuwe hallen. Tijdens alle werkzaamheden waren de hallen gewoon bereikbaar voor de bewoners, alles in goed overleg met elkaar afgestemd. Een aanrader!

  Anne-marie

  Vandaag ons nieuwe plafond in de keuken gekregen, wauw wat scheelt dat qua geluid, wat is het hier nu heerlijk rustig.

  Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo mooi zou worden, maar het is prachtig!

  We hebben gelijk overal spotjes met led lampjes laten plaatsen waardoor we nu goed licht in de keuken hebben, wat ook gedimd kan worden.

  Jasper die hier is geweest om te komen opmeten en een offertje te maken was een super aardige nette man die alle vragen goed kon beantwoorden. De mannen die het geplaatst hebben waren drie hele vriendelijke nette jongens, ze werken netjes en denken met je mee.

  Echt een aanrader holland plafond!!!

  Super bedankt!

  Familie Brida

  Om een lang verhaal kort te maken.

  TOP……! Zowel vanaf het 1e gesprek tot de uitvoering. Aftersale TOP…!!! keep up the good works. Renzo & team dank.

  Familie Grootjes

  In 1 woord helemaal TOP.. wij zijn enorm tevreden. Vanaf de prijsopgaaf tot het plaatsen , alles gaat keurig netjes en in overleg.. We krijgen ook erg veel complimenten over het plafon! Kortom Hollandplafond is echt een aanrader!!Jasper, Renzo en de rest van het team, Bedankt!

  Cees Mertens

  Bedankt voor het prachtige nieuwe spanplafond in onze woonkamer. Door dit mooie en snel geïnstalleerde spanplafond is de kamer weer vol woongenot. Nog een compliment voor de vakmensen die het spanplafond snel en vakkundig gemonteerd hebben. En dat alles voor een redelijke prijs. Met vriendelijke groet, Cees Mertens.

  Annie & Jos

  Zeer tevreden.

  Specialisten die goed werk leveren.

  Jeroen Swanink

  Badkamerplafond met spotjes en indirecte verlichting.

  Welk bedrijf te kiezen voor een spanplafond??

  Wij zijn zeer content met Hollandplafond.

  + goede prijs/kwaliteitverhouding

  + doen wat afgesproken is

  +++ zeer snelle reactie-tijd en oplossing gerichtheid indien nodig. Dat is bij zeer veel bedrijven wel anders.

  – GEEN

  Familie de Graaf

  Hierbij onze recensie: Wij zijn heel blij met ons nieuwe spanplafond incl. spotjes in de woonkeuken. Er wordt netjes gewerkt en goed naar de klant geluisterd en meegedacht. Wat extra werkzaamheden buiten de offerte om (bijvoorbeeld een lamp ophangen), wordt graag voor je gedaan. Kortom, wij hebben geen spijt dat we voor Hollandplafond hebben gekozen en kunnen dit bedrijf dan ook zeker aanraden!

  Azzat Alebate

  Geweldig bedrijf en betrouwbaar en geen hoofdpijn want zij doen wat zij zeggen. Dank je wel zo hoort het te zijn . Ik heb eindelijk een prachtige plafond in doche.

  Gr azzat en Saskia

  Arjen Kralingen

  Hollandplafond heeft voor ons in onze grote woonkamer een heel fraai plafond gemaakt. Het zit er strak en netjes in. De medewerkers waren prima vaklui, die voor hun klus gingen, correct waren en alles netjes achterlieten. Klasse; aanbevolen!

  Ludwig van Nuss

  Vanaf het eerste moment dat wij in contact kwamen met hollandplafonds hadden wij al een goed gevoel, duidelijk verhaal geen nonsens, en de prijs kwaliteit erg goed. de montage verliep geheel naar wens. Nu hebben wij een strak plafond in woonkamer en keuken, gewoon top.

  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 751 323