Verlichting in het spanplafond

 
Na het plaatsen van een mooi en strak spanplafond verzorgen wij ook graag de verlichting voor u. Hiermee toveren wij iedere kamer om in een professionele en zeer sfeervolle verlichte ruimte. Het voordeel van verlichting in een spanplafond is dat u niets ziet van de snoeren of rails die normaal via het plafond lopen. Wij plaatsen alle elektronica achter het spanplafond met als resultaat een mooi afgewerkt geheel.
  

Voordelen verlichting plaatsen in spanplafond

 
Wij plaatsen de verlichting in uw spanplafond waar u maar wilt, onafhankelijk van waar de lichtaansluitingen zich bevinden. Dit doen wij bovendien snel en zeer vakkundig, vaak al binnen één dag! U kan ook gerust uw huidige verlichting door ons laten herplaatsen, of kiezen voor nieuwe spots uit onze uitgebreide verlichtingscollectie.
 
Het maakt niet uit of de verlichting van uw spanplafond zeer modern of juist liever klassiek moet zijn. Van van LED tot halogeen. Hollandplafond biedt u de verlichting die precies bij uw wensen past. Wilt u een verlichtingsplan op maat? Wij helpen u daar ook graag bij. Zo heeft u de voordelen van een strak afgewerkt spanplafond én een mooie verlichte ruimte in een.
  

Meer informatie verlichting spanplafond

 
Voor meer informatie over verlichting in uw spanplafond neemt u gerust contact met ons op. Of vraag direct via de site uw vrijblijvende offerte op.

Verlichting I

verlichting spanplafond

Hollandplafond Spanplafond