Impressie van Kapsalon Aritz met spanplafond en verlichting

Indirecte verlichting voor uw plafond

5.0 sterren van 28 beoordelingen
 • Binnen één dag gemonteerd
 • Vocht- en scheurbestendig
 • Vrijblijvend adviesgesprek
 • Verlicht uw ruimte

  Als u eraan denkt om indirecte verlichting in het plafond van uw badkamer te laten plaatsen, dan helpt Hollandplafond uit Woerden u graag. Met indirect licht creëert u gereflecteerd licht op het plafond van uw badkamer. Dit zorgt voor een unieke sfeer. Onze medewerkers staan klaar voor het plaatsen van licht.

  Vraag een offerte aan

  Indirecte verlichting in het plafond van uw badkamer creëert een sfeervol effect

  Eén van de manier om indirecte verlichting te integreren in het plafond van uw badkamer is door een zwevend plafond creëren. Wat voor soort indirect licht u in het plafond van uw badkamer laat plaatsen, is natuurlijk geheel aan u. Wilt u bijvoorbeeld een lichtkoof in uw plafond met ledverlichting? Dan zullen onze ervaren vakmensen op een snelle manier licht in het plafond plaatsen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de plaatsing van verschillende soorten verlichting, in alle soorten ruimtes van het huis. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  Wij kijken naar elke situatie voor advies op maat. Zo weet u zeker dat u goede indirecte verlichting laat plaatsen in het plafond van uw badkamer. Wij plaatsen niet alleen indirect licht in het plafond van uw badkamer, maar bijvoorbeeld ook in het plafond van uw slaapkamer en elke andere denkbare ruimte binnenhuis of andere panden.

  Spanplafond in kapsalon met verlichting

  Ontdek de verschillende soorten indirecte verlichting

  Een mooie manier om een sfeervolle ruimte te creëren is door indirecte verlichting in het plafond van uw badkamer te laten plaatsen. Bent u al helemaal enthousiast geworden van dit idee? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen alle mogelijkheden met u bespreken en passend advies geven op basis van uw wensen. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord om advies te geven over indirect licht dat geschikt is voor het plafond van uw badkamer.

  Vraag een offerte aan
  547 A8816
  We zien u graag snel

  Maak een afspraak in onze showroom

  Showroom bezoeken
  25%

  Wat wilt u laten plaatsen?

  Type

  Wilt u verlichting toevoegen?

  Verlichting ja/nee

  Hoeveel M2 wilt u laten plaatsen?

  Uw prijs staat voor u klaar

  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78
  Naam
  Vragen? Neem contact op 0348 - 12 34 56 78